Έρχεται στο LesvosPost: Η πρώτη μεγάλη συνέντευξη του Πέτρου Λαέρτη…που ξεσηκώνει τα ΠαρασκευοΣάββατα την Μυτιλήνη !

Ο γνωστός τραγουδιστής του Εντός Πόλεως και σύντομα της Κουντουρουδιας Live εν πλω Πέτρος Λαέρτης μιλάει στο lesvospost.com στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη σε MME.


Η κάμερα και το μικρόφωνο του LesvosPost.com συνάντησε τον Πέτρο Λαέρτη στο Εντός Πόλεως στην προκυμαία Μυτιλήνης και συζήτησε μαζί του για όλα και για όλους…

Ποιος είναι ο Πέτρος Λαέρτης; Από πού ξεκίνησε; Γιατί επέλεξε να μετακομίσει στην Μυτιλήνη; Τι καινούριο μας ετοιμάζει; Τι λέει για την νυχτερινή διασκέδαση της Μυτιλήνης; Τι ομάδα είναι; Ποια η σχέση του με τον Αλέκο Ζαζόπουλο και τον Χάρη Κωστόπουλο και τι λέει σε αυτούς που τον συγκρίνουν με τον Παντελή Παντελίδη; Και πολλά αλλά που θα συζητηθούν σύντομα από το LesvosPost.com με εικόνα και ήχο…

Ο Έλληνας τραγουδιστής μιλάει για όλους και γιά όλα.  

Μείνετε συντονισμένοι στο LesvosPost.com για την συνέντευξη του Πέτρου Λαέρτη που θα συζητηθεί…


Μερικά στοιχειά του Πέτρου Λαέρτη πριν την μεγάλη συνέντευξη:


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Πέτρος Λαέρτης κατάγεται από την Καλαμάτα, είναι γεννημένος στις 7 Αυγούστου του 1986.

Η μουσική του πορεία στην ηλικία των 16 καθώς τα προηγούμενα χρόνια ασχολούνταν αρκετά με τον αθλητισμό, ξεκίνησε γράφοντας στίχους περνώντας την ώρα του όμως έπειτα από καιρό αποδείχτηκε πως ήταν κάτι παραπάνω από απλούς στίχους.

Στα 18 πηγαίνοντας να υπηρετήσει την θητεία του στον Ε.Σ ως μαυροσκούφης ξεκινάει να τραγουδά αρχικά με φίλους στην παρέα και γνωστούς, άρχισε μαθήματα φωνητικής τα οποία συνεχίζει έως και σήμερα με τον Άκη Δείξιμο .

Το 2009 γράφει και ερμηνεύει κάποια αρκετά επιτυχημένα τραγούδια με την βοήθεια ραδιοφωνικών παραγωγών, ακούγεται σε όλη την Αθήνα, και μέσα σε αυτά τραγούδια βρίσκεται η μεγάλη του επιτυχία ''Γίνε όνειρο μου'' που με αυτό το τραγούδι έγινε αρκετά γνωστός στην Αθήνα και σε αρκετά μέρη της Ελλάδος και όχι μόνο ,καθώς το Βουλγάρικο youtube www.vbox7.com συμπεριέλαβε το τραγούδι για 2 εβδομάδες στην πρώτη θέση των ψηφοφοριών 5 μεγάλων ραδιοφώνων.

 Έπειτα άρχισαν τα Lives που ήταν η αρχή για κάτι αρκετά μεγάλο στην πορεία του. Και πλέον στην συνέχεια του γράφει στίχους και μουσική σε καλλιτέχνες και για τον ίδιο φυσικά.


ΕΠΙΡΡΟΕΣ. Αντώνης Βαρδής, Νίκος Βέρτης, Στέλιος Καζαντίδης ,Μανώλης Αγγελόπουλος

ΜΟΥΣΙΚΟ ΥΦΟΣ. ΕλαφρολαΪκο

ΜΟΥΣΙΚΑ ΕΙΔΗ. Rock,Pop, Hip Hop, Punk,Reggae, R N B





«Ο Πέτρος Λαέρτης σε μία αποκλειστική και αποκαλυπτική συνέντευξη στo LesvosPost.com….»