Νέα Ιστοσελίδα-Οδηγός για Λέσβιους επιχειρηματίες με έδρα την Αθήνα- Προώθησε τις υπηρεσίες σου σε ένα ευρύ κοινό

Μια νέα ιστοσελίδα-οδηγός δημιουργείται, που θα φιλοξενήσει όλους τους Επιχειρηματίες και Ελεύθερους Επαγγελματίες που κατάγονται από τη Λέσβο και δραστηριοποιούνται στην Αθήνα και σε όλη την Αττική.


Μια ιδέα του διαχειριστή του Plomarinews.gr που θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με την κορυφαία ενημερωτική ιστοσελίδα του νησιού μας, το Lesvospost.com Μέσα από τα δυο sites θα γίνει η προώθηση του επαγγελματικού οδηγού.
Θυμίζουμε ότι οι δυο ιστοσελίδες είναι από τις πιο δημοφιλής της Λέσβου και του Βορείου Αιγαίου. Μεγάλο ποσοστό των επισκεπτών προέρχεται από την Αττική, και πιο συγκεκριμένα φοιτητές και μόνιμοι κάτοικοι με καταγωγή από τη Λέσβο. Η δημιουργία του νέους online καταλόγου θα συμβάλει στη σύσφιξη των σχέσεων των Λέσβιων της Αθήνας και στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων τους.
Σε κάθε επιχειρηματία που θα καταχωρηθεί, δίνεται η δυνατότητα να ενημερώνει το κοινό για τις εποχιακές προσφορές, διοργανώσεις εκδηλώσεων ή ότι άλλο επιθυμεί με ανακοινώσεις, δελτία τύπου κτλ.
Η Πασχαλινή προσφορά για τους επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες είναι στα 60 για ένα έτος(12 μήνες) και αφορά την καταχώρηση τους στην αντίστοιχη κατηγορία στον Online κατάλογο με επαγγελματική κάρτα, φωτογραφίες, στοιχεία επικοινωνίας.
Επίσης προαιρετικά μπορούμε να καταχωρήσουμε τις επιχειρήσεις και στους χάρτες του Google.
Η ιστοσελίδα είναι στο αέρα στη διεύθυνση www.lesvosathens.gr
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6948521871 και στα e-mail lesvospost@gmail.com και info@plomarinews.gr