Στις φυλακές Τριπόλεως ο πα-ΤΕΡΑΣ της Λέσβου- Έκανε αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

Στις Φυλακές Τριπόλεως οδηγήθηκε ο 54χρονος από τη Λέσβο που κατηγορείται ότι ξεσπούσε τις αρρωστημένες ορμές του στις δύο μεγαλύτερες κόρες του, ηλικίας 16 και 14 ετών.


Ο έκφυλος απόστρατος, κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, αποπλάνηση, ασέλγεια μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων, ομολόγησε ότι βίασε παρά φύσιν τη 16χρονη και ασελγούσε εις βάρος της επί έναν χρόνο (2012-2013), αλλά αρνήθηκε ότι πείραξε την14χρονη ή τη μικρότερη (οκτώ ετών) κόρη του.

«Αυτό θα είναι το μυστικό μας» φέρεται ότι έλεγε στο μεγαλύτερο παιδί του ο συνταξιούχος επαγγελματίας οπλίτης, προκειμένου να μην αποκαλύψει την εμετική δράση του, ενώ κάποιες φορές είχε απειλήσει τη 16χρονη πως δεν θα την άφηνε να ξαναβγεί από το σπίτι. Ο 54χρονος πέρασε στις 10 το πρωί του Σαββάτου το κατώφλι του ανακριτή, ενώπιον του οποίου τόνισε ότι έχει μετανιώσει και παραδέχτηκε τον βιασμό της μεγάλης κόρης του, ενώ σε μία προσπάθεια να τον... συγκινήσει μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια του που περιελάμβαναν ξυλοδαρμούς σε σχεδόν καθημερινή βάση!

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισής του (ορίστηκε από το δικαστήριο, καθώς ο πρώτος δικηγόρος τον εγκατέλειψε) Μανώλη Χατζηχαλκιά, ο πελάτης του -που ζήτησε συγγνώμη από τους δικαστικούς λειτουργούς και την οικογένειά του- αποδέχτηκε μέρος των κατηγοριών: «Παραδέχτηκε ότι μία φορά και μόνο είχε επαφή παρά φύσιν με τη 16χρονη.

Ζήτησε ψυχίατρο

Για περίπου έναν χρόνο είχε ουσιαστικά ασελγήσει πολλές φορές σε βάρος της κόρης του, όταν οι μικρότερες αδελφές της έλειπαν με τη μητέρα τους ή στη γιαγιά τους. Για τη 14χρονη δεν παραδέχεται το παραμικρό. Εξάλλου και από την ιατροδικαστική εξέταση δεν προκύπτει τίποτα απολύτως». Ο κ. Χατζηχαλκιάς εξέφρασε τη συμπαράστασή του στα κορίτσια αλλά και στη 41χρονη μητέρα, η οποία κατήγγειλε τον σύζυγό της στις Αρχές.

Ο κατηγορούμενος έκανε αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. «Ζήτησε να εξεταστεί από ειδικό, προκειμένου να καταλάβει κι ο ίδιος τους λόγους για τους οποίους έκανε ό,τι έκανε. Τα έχει μπερδεμένα στο μυαλό του, δεν ξέρω αν έχει καταλάβει το εύρος και το μέγεθος των πράξεών του. Επίσης, σύμφωνα με τον ίδιο, οι πράξεις του έγιναν κατά το χρονικό διάστημα από το 2012 έως το 2013. Από τις καταθέσεις της 16χρονης προκύπτει ότι γινόταν έως και το 2014» πρόσθεσε ο κ. Χατζηχαλκιάς.

Υπενθυμίζεται ότι στο κινητό τηλέφωνο του κατηγορουμένου βρέθηκε ένα αηδιαστικό αρχείο με βίντεο και φωτογραφίες (που αποδεικνύουν την ασέλγεια), ενώ, σύμφωνα με πηγή της ΕΛ.ΑΣ., μία από τις διαστροφές του ήταν να παρακολουθεί ταινίες πορνό προτού... στραφεί προς τα παιδιά του.

Πηγή: espressonews.gr