Έκκληση βοήθειας, για την παροχή εθελοντικής λογιστικής υποστήριξης σε άπορους Δημότες της Λέσβου

Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του  Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, κα Αναστασία Αντωνέλη, κάνει γνωστά τα παρακάτω:


Είναι γνωστό, ότι έχει ξεκινήσει η υποχρεωτική υποβολή των Φορολογικών δηλώσεων.

Είναι γνωστό επίσης, ότι οι νομοθετούντες δεν νοιάζονται για το εάν οι πολίτες έχουν την δυνατότητα να εφαρμόσουν τον Νόμο, ειδικά όταν αυτή του η εφαρμογή συνεπάγεται ένα ορισμένο κόστος, όπως εν προκειμένω με την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων.

Διαπιστώσαμε ότι, άποροι Δημότες μας εγγεγραμμένοι στις Κοινωνικές  δομές του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Ιατρείου μας, δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν το κόστος που απαιτείται για την υποβολή των Φορολογικών τους Δηλώσεων από λογιστές, μιας και οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν πώς να τις υποβάλλουν οι ίδιοι.

Έτσι και προκειμένου να μπορέσουν να υποβάλλουν τις φορολογικές τους Δηλώσεις, όχι μόνο για να είναι Νομοταγείς, αλλά και γιατί αυτό είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ προκειμένου να συνεχίσουν να έχουν όχι μόνο τις παροχές που αναφέραμε, αλλά και να διεκδικήσουν τις όποιες άλλες και απ’ όπου αλλού, για τις ευάλωτες οικονομικά ομάδες του πληθυσμού, ζητώ την συνδρομή όλων των λογιστών του Δήμου μας, προκειμένου να μην αφήσουμε κανέναν άπορο δημότη μας στο «έλεος του Θεού».

Είμαι σίγουρη ότι και αυτή μας η έκκληση βοήθειας, για την παροχή εθελοντικής λογιστικής υποστήριξης  σε άπορους Δημότες μας, θα βρει απήχηση, μιας και  πιστεύω ότι  η ανθρωπιά και αλληλεγγύη είναι η ταυτότητα όλων των Δημοτών μας, όπως έχει αποδειχθεί.

Ελάτε λοιπόν κυρίες και κύριοι λογιστές να βοηθήσουμε όλοι μαζί, ούτως ώστε κανένας άπορος Δημότης μας να μην στερηθεί τις τόσο αναγκαίες κοινωνικές παροχές του Δήμου Λέσβου.


Δηλώστε την συμμετοχή σας,  στο τηλέφωνο 22510-27501, εσωτερικό 2, στην κυρία Βούρου Μαρία, κοινωνική λειτουργό του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου.