Ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση στην Αγία Τριάδα-Άσφαλτος και στο δρόμο Καλλονής – Πέτρας (ΦΩΤΟ)

Ξεκίνησαν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Καλλονή, με τους οδηγούς και τους πολίτες να παρακολουθούν με πλήρη ικανοποίηση την τέλεση του έργου!


Μετά λοιπόν τις ασφαλτοστρώσεις στο στρατόπεδο "Πετσοφά" και λίγο έξω απο την Αρίσβη, σειρά πήρε όλος ο δρόμος απο τα σχολεία Καλλονής μέχρι και το τέλος της μεγάλης ευθείας της Αγίας Τριάδος Καλλονής.

Ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης της επαρχιακής οδού Καλλονή - Πέτρα τις προηγούμενες ημέρες. Η επαρχιακή οδός Καλλονής – Πέτρας είναι ένας από τους βασικούς οδικούς άξονες της Λέσβου και σηκώνει μεγάλο μέρος του κυκλοφοριακού φόρτου. Η συντήρηση του ήταν απαραίτητη προκειμένου να αποκατασταθούν προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί τα προηγούμενα χρόνια.

Η  συντήρησης του οδικού δικτύου της Βόρειας Λέσβου που υλοποιεί η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Για την αντιμετώπιση του συνόλου των προβλημάτων εκπονείται ήδη σχετική μελέτη από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων.

Μετά την ολοκλήρωση του μεγάλου κομματιού αυτού στην Αγία Τριάδα, σειρά θα πάρει ο δρόμος Καλλονή-Σκάλα. Πιο συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει ασφαλτόστρωση απο το Α.Τ. Καλλονής μέχρι και την διασταύρωση για την είσοδο στα χωριά (Αριανά, Παπανά, Κεράμι).

Θυμίζουμε, την περασμένη εβδομάδα υπογράφηκε και η σύμβαση για την ασφαλτόστρωση του δρόμου Καλλονή-Παράκοιλα-Ερεσσός.



Με πληροφορίες kalloninews.gr