Δωρεά αγάπης από τον Ι.Ν του Αγίου Θεράποντα Μυτιλήνης- Διαμέρισμα στην Αθήνα σε φοιτητές που σπουδάζουν ή θα σπουδάσουν

Την Κυριακή 15 Μαΐου τ. έ. στις 6:30 μ.μ. τελέστηκε στο Ναό του Αγίου Θεράποντα Μυτιλήνης, όπως κάθε χρόνο, ειδική Παράκληση - Προσευχή για τους μαθητές και τις μαθήτριες που διαγωνίζονται αυτές τις ημέρες στις Πανελλήνιες εξετάσεις.


Η προσέλευση των νέων παιδιών ήταν πυκνή και εντυπωσιακή. Λόγο ζεστό και ενθαρρυντικό, απηύθυνε προς τους νέους ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης π. Βησσαρίων, της Ιεράς Μητροπόλεως Ελασσώνος.

Έκπληξη, όμως, απετέλεσε η πιο κάτω ανακοίνωση του π. Αθανασίου Γιουσμά, προς τους υποψηφίους για τα Ανώτερα και Ανώτατα Ιδρύματα της χώρας μας: Ο Ναός του Αγίου Θεράποντα έχει στην Αθήνα, επί της οδού Αχαρνών, δίπλα σε στάση Μετρό, τριάρι διαμέρισμα, επιπλωμένο. Το Εκκλησιαστικό μας Συμβούλιο αντιλαμβανόμενο την οικονομική στενότητα της εποχής μας, έχει την πρόθεση να το παραχωρήσει με ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΜΟΝΗ, σε δύο συμπατριώτες μας φοιτητές, που σπουδάζουν ή θα σπουδάσουν στην πρωτεύουσα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν, μέχρι τέλους Ιουλίου, με τον Πρόεδρο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου π. Αθανάσιο Γιουσμά, στο τηλέφωνο 6945 79 74 94.    

Με εκτίμηση


Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ναού