Εκλογοαπολογιστική συνέλευση και ανάδειξη της νέας Εκτελεστικής Γραμματείας του Ν.Τ Λέσβου της ΑΔΕΔΥ

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση και ανάδειξη της νέας Εκτελεστικής Γραμματείας του ΝΛέσβου της ΑΔΕΔΥ


Σε συνέχεια της από 26-5-2016 απόφασης της ΕΓ του ΝΤ Λέσβου της ΑΔΕΔΥ δυνάμει του υφιστάμενου κανονισμού λειτουργίας των ΝΤ της ΑΔΕΔΥ καθώς και του Ν. 1264/1982 την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 και ώρα 09:00 έως 12:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λέσβου (οδός Παύλου Κουντουριώτη 71, στη Μυτιλήνη)  θα πραγματοποιηθεί η εκλογοαπολογιστική συνέλευση της ΕΓ και στη συνέχεια έως 16:00 θα ακολουθήσει η ψηφοφορία για την ανάδειξη της νέας Εκτελεστικής Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος Λέσβου της ΑΔΕΔΥ.

Καλούνται τα μέλη των ΔΣ των συλλόγων σωματείων που δεν έχουν καταθέσει αντίγραφα Πρακτικών Εκλογής των αντιπροσώπων τους να τα προσκομίσουν το αργότερο μέχρι 8 Ιουνίου 2016 επικοινωνώντας με τον πρόεδρο (Ν. Χρυσάφη 6948884083) ή το γραμματέα (Π. Κατσαβέλλη 6932412613) της Ε.Γ. , προκειμένου να συνταχθεί ο τελικός πίνακας των αντιπροσώπων.

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων από τους εκλεγμένους αντιπροσώπους με παρατάξεις ή μεμονωμένους υποψηφίους είναι η 8η Ιουνίου 2016 ημέρα Τετάρτη. Η κατάθεση των ψηφοδελτίων θα γίνει την Τετάρτη από 18:00 έως 20:00 στο γραφείο των σχολικών Επιτροπών του Δήμου Λέσβου (οδός Πεσματζόγλου 1-γήπεδο Μυτιλήνης). Τα ψηφοδέλτια θα πρέπει να είναι και σε ηλεκτρονική μορφή με το λογότυπο της παράταξης και τα ονομ/μα των υποψηφίων σε αλφαβητική σειρά.

Στην περίπτωση που κάποιος αντιπρόσωπος έχει απολέσει την ιδιότητα του δημοσίου υπαλλήλου θα πρέπει ο πρωτοβάθμιος σύλλογος να μεριμνήσει για την αντικατάστασή του από τον αναπληρωματικό του αντιπρόσωπο.

Τέλος στις περιπτώσεις παραιτήσεων τακτικών αντιπροσώπων ο αναπληρωματικός του θα πρέπει να μας προσκομίσει Υπεύθυνη Δήλωση παραίτησης. Οι παραιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι Παρασκευή 10 Ιουνίου και ώρα 12:00 (πριν την έναρξη της ψηφοφορίας).
 

Για την Ε.Γ
Του Ν.Τ Λέσβου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΑΦΗΣ                                                    ΠΑΝ. ΚΑΤΣΑΒΕΛΛΗΣ