Στον Δήμο Λέσβου το Λιμενικό Ταμείο- Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ

Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου,  του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου.


Ο τ. Πρόεδρος κ. Σωτήρης Ζαμτράκης, ενημέρωσε τον Δήμαρχο και νέο Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου, Σπύρο Γαληνό, για όλα τα θέματα που βρίσκονται σε εξέλιξη, τις δράσεις, αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν.


Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Γαληνός, αφού ευχαρίστησε τον κ. Ζαμτράκη για την ενημέρωση, ευχήθηκε στα νέα μέλη καλή και δημιουργική θητεία, επισημαίνοντας ότι, το έργο που έχουν να φέρουν εις πέρας είναι σημαντικό. Σε σχετική του δήλωσή του ο κ. Γαληνός, ανέφερε τα εξής: «Μετά από πολυετή διεκδίκηση, το Λιμενικό Ταμείο Λέσβου, έγινε Δημοτικό. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη, που θα βοηθήσει σημαντικά στην υλοποίηση της αναπτυξιακής πολιτικής που έχει σχεδιάσει και εφαρμόζει ο Δήμος Λέσβου. Στόχος μας είναι, η παροχή όσο το δυνατόν καλύτερων υπηρεσιών και η συνεχής αναβάθμιση και ανάπτυξη όλων των χώρων, που ανήκουν στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, στο πλαίσιο της γενικότερης στρατηγικής του Δήμου Λέσβου».