Αποχαιρέτησε την φετινή σεζόν με 6αρα ο Αιολικός…για πρώτη φορά στα Λουτρά-Αιολικός-ΑΟ Λεβαντε

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του ο Αιολικός, ο οποίος επικράτησε με 6-0 εντός έδρας του ΑΟ Λεβάντε, στον εξ αναβολής αγώνα για την 26η και τελευταία αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.


Την τέταρτη του εντός έδρας, επιβλητική νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Αιολικός, ο οποίος ολοκλήρωσε την σεζόν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Στα του αγώνα η ομάδα του Πέτρου Μίχου ήταν αυτή που μπήκε πιο αποφασισμένη στο παιχνίδι, και στο 27΄ κατάφερε να προηγηθεί σρο σκορ χάρη σε τέρμα του Κέρι. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, και έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους, μετά το γρήγορο γκολ που πέτυχαν οι «κυανόλευκοι» ενέτειναν τις προσπάθειες τους προκειμένου να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους, κάτι το οποίο κι έγινε στο 31΄ με τον Αθανασόπουλο.

Από το σημείο εκείνο και μετά δεν υπήρξε κάτι το αξιόλογο στο παιχνίδι, εξελίξη που είχε σαν συνέπεια το υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι την λήξη του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το συγκρότημα του Βορείου Αιγαίου, μπήκε αποφασισμένο στο παιχνίδι, προκειμένου να το τελειώσει , κάτι το οποίο κι έγινε. Στο 52΄ ο Τσιλιγκίρης έκανε το 3-0, κλειδώνοντας για τα καλά την υπόθεση νίκη, στο 70΄ ο Μίχος έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του συλλόγου της Λέσβου, ενώ οι Τσιλιγκίρης και Κέρι σκόραραν εκ νέου στο 80΄ και στο 88΄ διαμορφώνοντας με τον τρόπο αυτό το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.


ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Πέτρος Μίχος): Παπαλόπουλος, Καδής (60' Κρητικός), Καλαγκάνης (60' Μαρίνης), Σαμπάνης, Σαλταμάρας, Μίχος (72' Μπράκουλα), Τσιλιγγίρης, Κριπιντίρης, Αθανασόπουλος, Κέρι, Μανουσάκης

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ (Ανδρέας Γκούσκος): Χαραλαμπίδης, Πατσιαβούρας, Πυλαρινός, Τζιαφέρης, Δούμουρας, Οικονομόπουλος, Π. Μαρούδας, Μπινιχάκης, Μ. Μαρούδας, Κομμιώτης, Νινιός.


Βαθμολογία

1.Σπάρτη 59
2.Παναργειακός 51
3.Παναρκαδικός 51
4.Αιολικός 47
5.ΠΑΟ Βάρδας 44
6.Λουτράκι 38
7.Ένωση Ερμιονίδας 38
8.Χαλκίδα 37
9. Δόξα Μανολάδας 37
10.Καλαμάτα 31
11.Βύζας Μεγάρων 30
12.ΑΟ Λεβάντε 17
13.Κανάρης Νενήτων 16
14.*Ηρακλής Ψαχνών 6


*Ο Ηρακλής Ψαχνών έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα

Άνοδος:Σπάρτη


Υποβιβασμός: Καλαμάτα, Βύζας Μεγάρων, ΑΟ Λεβάντε, Κανάρης Νενήτων, Ηρακλής Ψαχνών