Σπουδαίες διακρίσεις για μαθητές της Λέσβου στους 59ους Πανελλήνιους Αγώνες Κλασικού Αθλητισμού

Το Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου συγχαίρει τους παρακάτω μαθητές-τριες, αθλητές-τριες για τις επιτυχίες τους, στους «59ους  Πανελλήνιους Αγώνες Κλασικού Αθλητισμού ΓΕΛ-ΕΠΑΛ Ελλάδος – Κύπρου»  που διεξήχθησαν στις 10 & 11/05/2016 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας.

 ΑΡΓΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ – ΜΥΡΤΑ

(2ο ΕΠΑΛ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ – ΑΣ ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ)

Χρυσή Πανελληνιονίκης στα 400μ. με επίδοση 59.26
Η αθλήτρια με την παραπάνω επιτυχία της,  προκρίθηκε στην 16η Παγκόσμια Γυμνασιάδα που θα διεξαχθεί στην Τραπεζούντα της Τουρκίας  11-18/07/16

ΚΕΛΕΜΕΝΗ ΜΠΑΡΙΜΕ – ΔΕΣΠΟΙΝΑ

(2ο ΕΠΑΛ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ-ΑΣ ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ)

Χάλκινη Πανελληνιονίκης στα 5000μ. Βάδην με επίδοση 24.54.11

ΜΗΤΣΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

(ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ – ΑΣ ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ)

4η Πανελληνιονίκης στον ΑΚΟΝΤΙΣΜΟ με βολή στα 43.60Μ

ΜΑΙΝΕΜΕΝΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

(ΕΠΑΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ – ΑΟ ΑΡΙΣΒΑΙΟΣ)

7ος Πανελληνιονίκης στα 400μ. ΕΜΟΔΙΑ με επίδοση 58.37

ΔΕΣΠΟΤΕΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ  (ΓΕΛ ΜΟΥΔΡΟΥ-ΑΟ ΗΦΑΙΣΤΙΑ ΛΗΜΝΟΥ)

8η Πανελληνιονίκης στη ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ με επίδοση 12.98Μ

Θερμά Συγχαρητήρια στις οικογένειές τους, στα σχολεία-σωματεία- προπονητές τους και ευχές για  καλή πρόοδο,  καλή συνέχεια.


Αξίζει να σημειωθεί ότι  αν και είχαν προκριθεί, δεν συμμετείχαν στους παραπάνω αγώνες, λόγω Πανελληνίων εξετάσεων αφού είναι μαθητές της Γ΄τάξης Λυκείου,   ο ΘΕΡΙΟΥΔΑΚΗΣ ΦΑΝΗΣ στον ΑΚΟΝΤΙΣΜΟ  (2Ο ΕΠΑΛ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ)  και η ΦΙΑΣΚΑ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ-ΜΙΧΑΕΛΑ  στα 3000μ. (ΓΕΛ ΠΑΜΦΙΛΩΝ) στους οποίους και ευχόμαστε να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και  οι προσδοκίες τους πραγματοποιηθούν.  

Ο Σύλλογος καθηγητών του 2ου Επαγγελματικού ΛΥΚΕΙΟΥ Μυτιλήνης συγχαίρει τους/τις μαθητές/τριες του σχολείου μας:

1. Μαρίτα Αργυρού που στην Γ φάση Αγώνων στο στίβο, που έγιναν στην Πάτρα πήρε το χρυσό μετάλλιο στα 400 μέτρα με χρόνο 59.26. Η Μαρίτα εξασφάλισε την συμμετοχή της στην 16η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Γυμνασιάδα Κλασικού Αθλητισμού που θα γίνει στην Τραπεζούντα (Τουρκία) από 11 εως 18 Ιουλίου 2016.

2.  Δέσποινα Κελεμένη στην Γ φάση Αγώνων στο στίβο,  πήρε την 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) στα 5.000 μ. βάδην. Για 2 δευτερόλεπτα μπορούσε να πιάσει το όριο και να πάει και αυτή στην Τραπεζούντα.

3.  Ο Στυψιανός Ευθύμης πρώτος στα 100μ. διασυλλογικό πρωτάθλημα ανδρών στο στίβο που έγινε στο στάδιο Κ. ΚΕΝΤΕΡΗΣ

Ευχόμαστε και στους τρεις μαθητές πάντα επιτυχίες και στο στιβο των γραμμάτων και της ζωής, όπως επίσης και σε όλους τους μαθητές μας καλη επιτυχία στις Ενδοσχολικές και ειδικότερα για τους μαθητές της Γ΄ τάξης στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Για τον σύλλογο καθηγητών
  Ο Διευθυντής του  Λυκείου

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ξ. ΒΕΡΒΕΡΗΣ