Στις 30/05 η κρίσιμη Γενική Συνέλευση στον Αιολικό Μυτιλήνης

Η ΣΚΕΨΗ ΟΛΩΝ ΣΤΗΝ Γ.Σ. & ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Οι αγωνιστικές  υποχρεώσεις των παικτών του Αιολικού ολοκληρώθηκαν   την περασμένη Κυριακή, με την νίκη κόντρα στο Λεβάντε, οπότε όλοι σκέφτονται πλέον την επόμενη μέρα για τον σύλλογο. Η κρίσιμη γενική συνέλευση  την 30η  Μαΐου θα αναδείξει τη συνέχεια του συλλόγου ενόψει της νέας περιόδου, αν και η απογοήτευση είναι ακόμη μεγάλη.

Το ζητούμενο για τον Αιολικό, είναι τα άτομα από την υπάρχουσα διοίκηση που προθυμοποιούνται να  συνεχίσουν, να προσφέρουν έργο στην ομάδα  και από την άλλη, η νέα διοίκηση, η οποία θα προκύψει από τις αρχαιρεσίες, να μπορεί να συνεισφέρει στο σύλλογο. Μέχρι στιγμής, το φαβορί για την προεδρία παραμένει ο Σταύρος Γρυπιώτης, αφού για την ώρα κανένας άλλος δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον. Ο Αιολικός, πάντως, αναμένεται να βγει δυνατός, αφού έχει ανθρώπους που τον στηρίζουν, ώστε να εκπροσωπεί το ποδόσφαιρό μας επάξια στο πανελλήνιο κοινό.

Όσον αφορά τον Παναγιώτη Τρύφωνα, έχει διαμηνύσει  ότι αν βρεθεί και σχηματιστεί διοίκηση, τότε θα συνεχίσει να είναι χορηγός, αλλά το ύψος του κονδυλίου παραμένει άγνωστο. Θα είναι πάντως, ως είθισται, ο άνθρωπος  που βοηθά την ομάδα του τόπου του, παρότι δεν είναι ικανοποιημένος λόγω μη πραγματοποίησης του στόχου την χρονιά που τελείωσε.

Πηγή Εφημερίδα Δημοκράτης