Όλο το ρεπορτάζ και τα αποτελέσματα από τον 3ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΝΗΣ «ΑΡΙΣΒΕΙΑ 2016»

Με Οργανωτική  και αγωνιστική επιτυχία πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά,   την Κυριακή 8 Μαΐου 2016  η διοργάνωση του   «3ου ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 22.600  χλμ. Ανδρών-Γυναικών»  και Αγώνων  Δρόμου σε Δημόσια Οδό με την επωνυμία «ΑΡΙΣΒΕΙΑ 2016».


Τους αγώνες διοργάνωσε ο «ΑΟ ΑΡΙΣΒΑΙΟΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ» υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου,     με την υποστήριξη του Δήμου Λέσβου.

Αγωνίστηκαν γύρω στους 200 αθλητές-τριες από όλη τη Λέσβο. ΄Ολες οι εκκινήσεις και οι τερματισμοί των αθλητών-τριών όλων των κατηγοριών έγιναν στην κεντρική Πλατεία Καλλονής, που ήταν γεμάτη από κόσμο που χειροκροτούσε και ενθάρρυνε τις προσπάθειες των συμμετεχόντων.

Οι διαδρομές των αγωνισμάτων είχαν  κυκλική μορφή και διεξήχθησαν σε δημόσιους δρόμους στην ευρύτερη περιοχή του λεκανοπεδίου της Καλλονής με τον μεγάλο αγώνα του Ημιμαραθωνίου να οδηγείται μέχρι τον αρχαιολογικό χώρο των «Μέσων» περνώντας μπροστά από τους υδροβιότοπους.  

Επικράτησε μεγάλος  ενθουσιασμός και χαμόγελα από μικρούς και μεγάλους   για αυτή την όμορφη  διοργάνωση που για τρίτη  φορά πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης και στους δρόμους της Καλλονής. Το πρόγραμμα των αγώνων περιελάμβανε για πρώτη φορά και αγώνισμα 1000μ. για άτομα με ιδιαιτερότητες τα οποία πήραν το θερμότερο χειροκρότημα.  

Χορηγός επικοινωνίας ήταν το LesvosPost.com


Ακολουθούν τα αποτελέσματα των αγώνων.

(πατήστε τα Link)