Στην Καλλονή τον Σεπτέμβριο οι 28οι Αιγαιοπελαγίτικοι αγώνες στίβου- Αρχίζουν άμεσα εργασίες ανακατασκευής του σταδίου Κώστας Κεντερης

Στη Λέσβο βρίσκονται από το πρωί ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής και ο τεχνικός σύμβουλος, υπεύθυνος για τα νησιά του Αιγαίου, Μάρκος Καλούδης. προκειμένου να κάνουν την πρώτη μεγάλη συνάντηση για τους 28ους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες στίβου στην Καλλονή.


Τους παραπάνω υπευθύνους του ΣΕΓΑΣ τους προσκαλεί η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής, με την συνάντηση να έχει οριστεί στις 12:00 το πρωί.

Όπως ενημέρωσε το κοινό του μέσω facebook πριν λίγο ο Αντιδήμαρχος Καλλονής κος Ταξιάρχης Βερρος «Οριστικά οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου στην Καλλονή στις 15/9.Αρχίζουν άμεσα εργασίες ανακατασκευής τμήματος του ταρτάν και εξωραισμού του ΄΄Κεντέρης΄΄.Αύριο θα γίνει η δεύτερη δημοπρασία για τις τσιμεντοστρώσεις στην Καλλονή και αφού έληξε η απεργία των εργολάβων θα έχουμε ανάδοχο.»





Θυμίζουμε πως οι 28οι Αιγαιοπελαγίτικοι αγώνες στίβου, πέρυσι λόγω οικονομικών δυσκολιών δεν έγιναν, ωστόσο η πόλη φιλοξενίας τους δεν άλλαξε, με την Καλλονή να είναι έτοιμη να τους υποδεχθεί.