1st Lesvos Enduro MTB-6 - 7 - 8 ΜΑΙΟΥ 2016

Η μέρα για την έναρξη του 1ο LESVOS ENDURO MTB σχεδόν έφτασε. 


Σε μια εβδομάδα το βουνό της Αμαλής θα πλημμυρίσει από ποδήλατα με αναβάτες γεμάτους ενέργεια και διάθεση για ανταγωνισμό, θεατές και πεζοπόρους με όρεξη να εξερευνήσουν νέα μονοπάτια, ραδιοερασιτέχνες και εθελοντές έτοιμους να βοηθήσουν για την επιτυχία και την ασφάλεια της εκδήλωσης. 

Σε μια εβδομάδα θα ΔΩΣΟΥΜΕ ΖΩΗ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ!

Την Παρασκευή 6 Μαΐου στις 16:00 στο εξωκλήσι της Παναγιάς θα βρίσκετε ο Ευρυσθέας Αβδελιώδης πιστοποιημένος εκπαιδευτής από την MIAS. Θα χαρεί να γνωρίσει όλους και όλες και να μοιράσει τις γνώσεις και εμπειρίες του, να απαντήσει σε ερωτήσεις αλλά και να δείξει τον σωστό τρόπο για μια γρήγορη και ασφαλή οδήγηση με το ποδήλατο βουνού.

Το μότο του Η ΓΡΗΓΟΡΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ.

Το Σάββατο 7 Μαΐου στις 17:00 και μέχρι τις 19:00 έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε μια πρώτη γεύση από αγωνιστικό ποδήλατο και να χρονομετρηθούμε ώστε να καταταχτούμε σε σειρές ανάλογα με τον χρόνο που θα κάνουμε.

Στο εξωκλήσι της Παναγιάς από τις 16:00 θα βρίσκετε η γραμματεία του αγώνα όπου θα μας παραδώσει τα έγγραφα του αγώνα και θα μας υποδείξει το μέρος που θα γίνει η ατομική χρονομέτρηση * PROLOG *. 

Την ίδια μέρα το βράδυ στις 20:30 στο ξενοδοχείο ELYSION στην Νεάπολη θα γίνει το καλωσόρισμα και η γνωριμία των αθλητών και θα δοθούν πολύ σημαντικές πληροφορίες για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Την Κυριακή το πρωί στις 8:00 θα ανοίξει η γραμματεία στο beach bar KOHILIA για να ενημερώνει τους αναβάτες με ποια σειρά θα εκκινήσουν.

Η εκκίνηση θα δοθεί ακριβώς στις 10:00 για την πρώτη σειρά και κάθε 5 λεπτά θα ξεκινούν και οι επόμενες σειρές μέχρι τέλους. 

Μετά από 3.5 ώρες ποδήλατου το τέλος του 1ο LESVOS ENDURO MTB θα μας βρει να διασκεδάζουμε και να δροσιζόμαστε στο beach bar KOHILIA με πολύ φαί και μουσική!

Καλή διασκέδαση και επιτυχία σε όλους με τρέλα και φουλ ενέργεια να….

ΔΩΣΟΥΜΕ ΖΩΗ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ

Περισσότερες πληροφορίες:

Προεγγραφή: https://docs.google.com/forms/d/1n4rTmS75UIJdedFsdy1-uyg6HxyUBSRSggMpCg_f--w/viewform

Προκήρυξη:
http://lesvosride.gr/index.php/el/blog-gr/item/445-prokiryksi-1st-lesvos-enduro-mtb

Video:
http://lesvosride.gr/index.php/el/blog-gr/item/448-teaser-1st-lesvos-enduro-mtb-2016



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1ο LESVOS ENDURO MTB

6 - 7 - 8 ΜΑΙΟΥ 2016