10 ΧΡΟΝΙΑ «Τα φώτα απέναντι…»- Με επιτυχία και πλήθος κόσμου η εκδήλωση στην Αγιασο

«Τα φώτα απέναντι…» έκλεισαν τα δέκα τους χρόνια!


Την περασμένη Τετάρτη 4 Μάη 2016 στις 8 μμ στο Θέατρο του Αναγνωστηρίου Αγιάσου το μουσικό σχήμα ''Τα Φώτα Απέναντι'', με αφορμή τη συμπλήρωση των δέκα χρόνων παρουσίας του στο χώρο της καλλιτεχνικής δημιουργίας, έδωσε συναυλία στην οποία συμμετείχαν ο Τάκης Σωτηρχέλης, ο Πάνος Γαληνός, ο Πέτρος Λαέρτης και το μουσικό εργαστήρι κιθάρας του Αναγνωστηρίου Αγιάσου, που παρουσίασαν τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία, αλλά και αγαπημένα τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων δημιουργών.

Μελωδικές νότες, πολυτραγουδισμένες επιτυχίες και καλλικέλαδες φωνές πλημμύρισαν τη φιλόξενη αίθουσα του Θεάτρου και ξεσήκωσαν το θερμό ακροατήριο που τραγούδησε μαζί με τους μουσικούς και τα παιδιά και τους αντάμειψε με το γερό του χειροκρότημα.


Συγχαρητήρια σ’ όλους τους συντελεστές της παράστασης και ευχές για καλή τους συνέχεια στο χώρο της σύγχρονης μουσικής σκηνής. Είναι καλλιτέχνες και δημιουργοί ερωτευμένοι μ’ αυτό που κάνουν και υπηρετούν την ποιοτική μουσική με πάθος και σεμνότητα, έξω από ανταγωνιστικές λογικές, με γνώμονα τη σκληρή συλλογική δουλειά και τη συνεργασία. Γι’ αυτό κερδίζουν την εκτίμηση του κοινού και καταξιώνονται αργά αλλά σταθερά στο μουσικό στερέωμα. Ελπίζουμε να έχουμε τη χαρά να τους απολαύσουμε κι άλλες φορές στο μέλλον.