Στην Μυτιλήνη για μια μαγευτική συναυλία ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη- #03-08-16

Mετά την επιτυχημένη πορεία της μουσικής παράστασης Σήκω Ψυχή μου Δώσε Ρεύμα  που πρωτοπαρουσιάστηκε στο Κύτταρο το φετινό χειμώνα, ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη θα βρεθούν σε πόλεις της Ελλάδας παρουσιάζοντας το θέατρο τραγουδιών που εμπνεύστηκε ο Διονύσης Σαββόπουλος.



Σιγά σιγά οι καλλιτέχνες ανακοινώνουν το πρόγραμμα τους σε όλη την Ελλάδα μέσα σε αυτό μερικοί καλλιτέχνες έχουν επιλέξει και την Μυτιλήνη, έτσι σύμφωνα με το πρόγραμμα των Διονύση Σαββόπουλο και Ελένης Βιτάλη, η ίδιοι θα δώσουν μια μαγευτική συναυλία στο Κάστρο Μυτιλήνης την Τετάρτη 03-08-16. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα


Η παράσταση που θεωρείται πια σταθμός στα μουσικά δρώμενα της Ελλάδας, θα ξαναστηθεί σε θέατρα και αμφιθέατρα, κήπους, κάστρα και πλατείες, αυλές σχολείων και εκκλησιών με τραγούδια και χορούς, ανταμώματα και ξεφαντώματα.

Οι πρώτες ημερομηνίες και σταθμοί της καλοκαιρινής περιοδείας είναι οι εξής:

Παρασκευή 08/07 & Κυριακή 10/07 Κύπρος
Τετάρτη 20/07 Σάμος
Τετάρτη 03/08 Μυτιλήνη
Σάββατο 20/08 Σάνη Χαλκιδικής
Σάββατο 27/08 Πρέσπες
Δευτέρα 29/08 Θέρμη Θεσσαλονίκης

Περισσότερες πληροφορίες για επόμενους σταθμούς αναμένονται σύντομα.

Μαζί τους: Γιώτης Κιουρτσόγλου (μπάσο), Δημήτρης Λάππας (κιθάρες- μπουζούκι), Βασίλης Ποδαράς (ντραμς) Στάθης Άννινος (πλήκτρα), Θοδωρής Σούκερας (τρομπόνι), Δημήτρης Αγάθος (τρομπέτα), Νατάσσα Παυλάτου (κρουστά)

Το LesvosPost.com θα δεν πάει διακοπές και θα είναι εδώ για να καταγραφεί πλάνα και ρεπορτάζ από την καλοκαιρινή Λέσβο….

Μπείτε στην ομάδα μας στο FB:https://www.facebook.com/groups/summerlesvos