«Ανάστα»....με ζωντανή λαϊκή και οχι μόνο διασκέδαση στο «Εντος πόλεως» στην Μυτιλήνη-Σαββατοκύριακο τσουγγρίζουμε live τα αυγά

Φετος το Πάσχα οι σούβλες αναμένεται να πάρουν «φωτιά» στο εδεσματοπωλειο μετά μουσικής «Εντός πόλεως»...


Tην Μεγάλη Εβδομάδα στο εδεσματοπωλειο μετά μουσικής «Εντός πόλεως» θα σερβίρονται νηστίσιμα πιάτα, εξαιρετικά εκτελεσμένα, φτιαγμένα απο φρέσκα υλικά

Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στο στο εδεσματοπωλειο μετά μουσικής «Εντός πόλεως» θα υπάρχει μενόυ με παραδοσιακή μαγειρίτσα, κόκκινα αυγά και αρνί με πατάτες στο φούρνο.

Μ. Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα

Αφού ευχηθείτε "Χριστός Ανέστη", αφού κατεβάσετε τη μαγειρίτσα (προσοχή γιατί φουσκώνει) και αφού τελειώσετε με τα άλλα "αμαρτωλά" πιάτα, ο δρόμος αξίζει να σας οδηγήσει στο εδεσματοπωλειο μετά μουσικής «Εντός πόλεως» το οποίο έχει ετοιμάσει ένα από τα καλύτερα λαϊκά προγράμματα για την ήμερα εκείνη και υπόσχεται uptempo καταστάσεις μέχρι το ξημέρωμα της Κυριακής του Πάσχα.

Από τις 12:00 τα μεσάνυχτα οι πόρτες στο εδεσματοπωλειο μετά μουσικής «Εντός πόλεως» θα είναι ανοιχτές, η μουσική θα παίζει χορευτικά και δυνατά με πρωταγωνιστές, ένα από τα καλύτερα σχήματα του νησιού. Όλοι μαζί κάνουν για μία ακόμη φορά έντονη την παρουσία τους στη νυχτερινή Λέσβο σε έναν από τους κορυφαίους χώρους διασκέδασης της Λέσβου. 

LIVE ΜΕ ΤΟΥΣ

Εφη Φωτίου | Πέτρος Λαέρτης Τραγούδι
Κώστας Τσιντρής(Μπουζούκι)
Απόστολος Μυρογιαννης (Πλήκτρα)
Λάμπρος Μαμώλος(Τύμπανα)

Κυριακή του Πάσχα…Live….

Κυριακή του Πάσχα το βράδυ από τις 21:00 ανοιχτα με αρνί και κοκορέτσι στην σούβλα αλλά και πολλά από τα παραδοσιακά πιάτα υπό την επιμέλεια του Σεφ το εδεσματοπωλειο μετά μουσικής «Εντός πόλεως»

LIVE ΜΕ ΤΟΥΣ

Εφη Φωτίου | Πέτρος Λαέρτης Τραγούδι
Κώστας Τσιντρής(Μπουζούκι)
Απόστολος Μυρογιαννης (Πλήκτρα)
Λάμπρος Μαμώλος(Τύμπανα)

Εδεσματοπωλειο μετά μουσικής «Εντος πόλεως»

Πρόκειται για ένα minimal νεανικό μεζεδοπωλείο με ζωντανή ελληνική μουσική, στο οποίο ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ γίνεται χαμός!

Η οικογένεια Γονιδελλη, πιστή στο ραντεβού με την ελληνική κουζίνα, εμπλουτίζει τις παραδοσιακές συνταγές του χθες με τους μαγειρικούς νεωτερισμούς του σήμερα σε ένα νέο μοντέρνο περιβάλλον που θα εντυπωσιάσει..

Το νέο στέκι της πόλης αγκαλιάζει όλα τα είδη μουσικής όπως θα αγκαλιάσει και τους θαμώνες του προσφέροντας βραδιές με έντεχνο, λαϊκό, Κρητικό, ρεπερτόριο με την πολύπειρη και νεανική ορχήστρα του αλλά και «ηχηρούς» guests για μοναδικές βραδιές κεφιού.

Να τονίσουμε ότι το εδεσματοπωλειο μετά μουσικής «Εντός πόλεως» έχει πάρει άδεια από την Λέσχη καπνιστών και επιτρέπεται το κάπνισμα στον κλειστό χώρο του όλες τις ώρες.

Το εδεσματοπωλειο μετά μουσικής «Εντός πόλεως», θα το βρείτε δίπλα ακριβώς από το κεντρικό περίπτερο της προκυμαίας, στο χώρο του πρώην μεζεδοπωλείου Αυλή της Γιασεμης και για τους παλιότερους πρώην PUB η Playhouse of Tea.


Info….

Επισκεφθείτε το εδεσματοπωλειο μετά μουσικής «Εντός πόλεως» στην Προκυμαία Μυτιλήνης με είσοδο από την  Κομνηνακη 16 και μια δοκιμή θα σας πείσει.


Η για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα 22510-44477 και 6975699869.