Καλοκαίρι χωρίς…Congas στον Μολυβο δεν λέει- Επέστρεψε το Congas Beach Bar για ακόμα ένα δυνατό καλοκαίρι (ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ)

Summertime και τι καλύτερο από Μόλυβο και cocktails στο Congas!


Ο καιρός μας παίζει φέτος περίεργα παιχνίδια…. έτσι και οι ιδιοκτήτες του Congas μας επιφύλαξαν μια μεγάλη έκπληξη καθώς το γνωστό Beach Bar στην ποιο hot τουριστική περιοχή της Λέσβου άνοιξε τις πύλες του νωρίτερα από ποτέ….

Σας περιμένουμε και φέτος για ένα αξέχαστο καλοκαίρι! 


Το Congas Beach Bar

Αν αναζητάτε ένα Caribbean σκηνικό με υδάτινο φόντο και ασύγκριτα ηλιοβασιλέματα, ένας είναι ο προορισμός… το Congas beach bar στο Μόλυβο της Λέσβου, ίσως ένα από τα πιο hot points του νησιού καθ’ όλη την καλοκαιρινή περίοδο (Μάιο - Σεπτέμβριο)! «Ντυμένο» με ξύλο και φοινικόφυλλα και διακοσμημένο ελαφρώς και μυστηριωδώς –θαρρείς πως πέρασαν από εδώ οι Μάγιας–, θα είναι  αδύνατο να μη σας μεταφέρει σε κάποια παραλία της Καραϊβικής.


***Το Congas θα λειτουργεί κανονικά καθόλα την διάρκεια του Πάσχα..

Εδώ θα γευτείτε «γρήγορα» γευστικά πιάτα, θα πιείτε από καφέ και μπύρες μέχρι βιρτουόζικες cocktail δημιουργίες των «ειδικών» bartenders και θα χορέψετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υπό τους ήχους reggae και cuban music αλλά και επιλεγμένων funky και house ρυθμών.

Επιχειρήστε μία πρωινή βουτιά στη θάλασσα και έπειτα απολαύστε έναν καφέ και εκλεκτό πρωινό πετώντας τις έγνοιες σας μες στο βαθύ γαλάζιο! Από τα ηχεία θα ακούσετε ήχους από congas, το γνωστό κουβανέζικο όργανο, ενώ δε λείπουν και τα live…

Και αν περάσει η ώρα και μεγαλώσει η όρεξή σας, ανοίξτε τον πλούσιο κατάλογο και θα διαπιστώσετε πως εδώ δεν υπάρχει μόνο κάτι για να «ξεγελάσετε» την πείνα σας αλλά και να την ικανοποιήσετε πλήρως. Φρέσκες σαλάτες, γευστικά σάντουιτς, λαχταριστές μακαρονάδες καθώς και μια ποικιλία γλυκών πειρασμών για επιδόρπιο όπως κρέπες, βάφλες και παγωτά σε διάφορες γεύσεις, θα σας… προκαλέσουν..

Απόγευμα και πάλι στο Congas… Απολαύστε τον ήλιο που βουτάει στη θάλασσα δίνοντας τη θέση του στο μισογεμισμένο φεγγάρι, παρέα με ένα από τα πιο ευφάνταστα cocktails μας, φτιαγμένα από φρέσκα φρούτα και κατηγοριοποιημένα σε wine & champagne, caribbean, old fashion, classics, martini αλλά και surprise cocktails –προτάσεις των ίδιων των bartenders- που θα σας εντυπωσιάσουν…

Εδώ γινόμαστε όλοι μία παρέα… Μία παρέα που όλοι εσείς με την παρουσία σας δημιουργείτε!

More Info - Κρατήσεις:

Congas Beach Bar

Στην παραλία του Μολυβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 22530-72181


e-mail : info@congas.gr


Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Λεσβιακό Καλοκαίρι 2016»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos