Τιμητική εκδήλωση για τους αιμοδότες στον Παπαδο- Ολοκληρώθηκαν οι αιμοδοσίες Απριλίου σε ΟΑΕΔ, Παπαδο, Πολιχνιτο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟ

ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΟΑΕΔ, ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ


Το Σάββατο 16 Απριλίου ο Παγγεραγωτικός Σύλλογος, διοργάνωσε τιμητική εκδήλωση για τους Εθελοντές Αιμοδότες, που τιμήθηκαν με απονομή επαίνων από την Αντιδήμαρχο Αναστασία Αντωνέλλη ως Προέδρου του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου.

Η Αντιδήμαρχος βράβευσε με τιμητική πλακέτα του Συλλόγου την δασκάλα της κυρία Ευστρατία (Τούλα) Ξένου, Πρωτοπόρο εθελόντρια του Παγγεραγωτικού εδώ και 23 χρόνια.

Απολογισμό  της 23χρονης κοινωνικής προσφοράς του τμήματος Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Παγγεραγωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου έκανε ο Πρόεδρος Γιώργος Ζορμπάς. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ενίσχυσης Εθελοντικής Αιμοδοσίας Νίκος Μαυρουδής μίλησε για την αξία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και τις προσπάθειες ενίσχυσης της στην περιοχή της Γέρας.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν αναφέροντας τις δικές τους εμπειρίες Εκπρόσωποι Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, ο Γιώργος Αχλάδας από το Σύλλογο Μυτιλήνης, η Ιωάννα Σίμου από το Σύλλογο Ευεργέτουλα και ο Διονύσης Μαλαπέτσης από το Σύλλογο του Σκοπέλου.

Η εκδήλωση στην θαυμάσια αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Παπάδου, έκλεισε με συναυλία του συγκροτήματος «ΕΦΑΠΑΞ» που ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους Εθελοντές και καταχειροκροτήθηκαν.

Με νέες προσπάθειες του Συμβουλίου και των Μελών του Παγγεραγωτικού η Εθελοντική Αιμοδοσία του Σαββάτου 23 Απριλίου (πρωινές ώρες) στον ίδιο χώρο, αναμένεται να έχει αυξημένη συμμετοχή ώστε να μην κινδυνεύουν ζωές από έλλειψη μονάδων αίματος.

Ακόμα την Τετάρτη 20 Απριλίου (απόγευμα) ο ΣΕΑΜ διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία στην Σχολή ΟΑΕΔ, όπου για 4η χρονιά τώρα οι σπουδαστές της Σχολής αποδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία τους με την μαζική συμμετοχή τους.
Την Κυριακή 24 Απριλίου στο Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου (πρωινές ώρες) η πολύ δραστήρια Ομάδα Εθελοντών Πολιχνίτου διοργανώνει αιμοδοσία.


ΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ