Στο 30 - 35% οι κρατήσεις για Χίο και Μυτιλήνη την Μεγάλη εβδομάδα- Πολλές οι κρατήσεις που αγγίζουν το 60-80 % την Μ. Πέμπτη

Αλλος για... Σύρο τράβηξε και άλλος για Σαντορίνη, με αποτέλεσμα να καταγράφεται ήδη αυξημένη πληρότητα στα δρομολόγια των πλοίων τη Μεγάλη Εβδομάδα!


Σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών ακτοπλοϊκών εταιριών, η επιβατική κίνηση για τις γιορτές, που φέτος συνδυάζεται και με τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, αναμένεται να είναι αυξημένη κατά 5% σε σχέση με πέρυσι.

Η Πάρος, η Σύρος, η Μύκονος, η Πάτμος και η Σαντορίνη προβλέπεται ότι θα... βουλιάξουν από εκδρομείς, ενώ η πληρότητα για τα Δωδεκάνησα τη Μεγάλη Τετάρτη στο πρωινό δρομολόγιο αγγίζει το 100%, όπως και στο πρωινό δρομολόγιο της Μεγάλης Παρασκευής για Σύρο, Τήνο, Μύκονο!

Σε χαμηλότερα επίπεδα κινούνται οι κρατήσεις με προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης, όπου για τη Μ. Τετάρτη είναι στο 40% και για τη Μ. Πέμπτη στο 50%. Στο 30% - 35% βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι κρατήσεις για Χίο και Μυτιλήνη, ωστόσο τη Μ. Πέμπτη το πρωινό δρομολόγιο έχει καλυφθεί κατά 60% και το βραδινό κατά 80%.

Για τα Χανιά οι κρατήσεις για τη Μ. Τετάρτη είναι στο 60%, ενώ τη Μ. Πέμπτη το πρωινό δρομολόγιο έχει καλυφθεί κατά 60% και το βραδινό κατά 80%. Η έξοδος των εκδρομέων (προς τα νησιά του Αιγαίου) αναμένεται να κορυφωθεί από τη Μ. Τετάρτη και έπειτα. 

Στελέχη των ακτοπλοϊκών εταιριών αναφέρουν ότι έως τώρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη διάθεση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και όλοι οι επιβάτες θα εξυπηρετηθούν κανονικά την Μ. Εβδομάδα αλλά και την επομένη.


Πηγη espressonews.gr