Σοβαρό τροχαίο στο Πλωμάρι Λέσβου-Άγιο είχε ο οδηγός-Σοβαρά τραυματισμένος ο συνοδηγός - ΦΩΤΟ ΣΟΚ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, στο δρόμο Πλαγιάς-Πλωμαρι  όταν επιβατηγό αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και έκανε τούμπες στον αέρα.


Το ατύχημα έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έξω ακριβώς από τις εγκαταστάσεις του Ούζου Ισιδώρου Αρβανίτη στο Πλωμάρι.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός προσπάθησε να κάνει προσπέραση προπορευόμενο όχημα,  αλλά από την αντίθετη πλευρά ερχόταν φορτηγό, ο οδηγός προσπάθησε να επαναφέρει το αυτοκίνητο στην κανονική του πορεία αλλά από τον φόβο σύγκρουσης με το προπορευόμενο όχημα χτύπησε πάνω στα σύρματα παρακειμένου χωραφιού με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο έκανε δυο - τρεις τούμπες και στη συνέχεια κατέληξε σε δένδρο ελιάς..

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο οδηγός ηλικίας περίπου 21 ετών πρόλαβε και βγήκε σώος από το όχημα, με κάποια κατάγματα και γρατζουνιές, όμως αντίθετα τον συνοδηγό ηλικίας περίπου 18 ετών τον ανέσυραν από το κουφάρι του αυτοκίνητου σε κρίσιμη κατάσταση όπου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.

UPDATE- Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Από το Αστυνομικό Τμήμα Πλωμαρίου της Λέσβου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, το οποίο έλαβε χώρα  χθες (07-03-2016) το απόγευμα, σε επαρχιακό οδικό δίκτυο στο Πλωμάρι της Λέσβου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, με οδηγό έναν ημεδαπό ηλικίας 22 ετών, εξετράπη της πορείας του, ανατράπηκε στο οδόστρωμα και συγκρούστηκε με Δ.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας 46χρονος ημεδαπός.

Από τη σύγκρουση των οχημάτων, τραυματίστηκε ο 22χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης.


Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες του LesvosPost.com από το σημείο του δυστυχήματος μαρτυρούν το πώς από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα.