Live από το στάδιο Μυτιλήνης-ΤΕΛΙΚΟ: Καλλονή-Πανιώνιος 1-1.....Μπορούσε την νίκη η Καλλονή (ΦΩΤΟ)

Με 1-1 έληξε πριν από λίγο ο αγώνας ανάμεσα στην Καλλονή και τον Πανιώνιο για τον αγώνα της 22ης αγωνιστικής super league.


Μια Καλλονή από τα παλιά κατάφερε να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας από τον «Ευρωπαίο» Πανιώνιο. H Καλλονή θα μπορούσε να φύγει από το σημερινό παιχνίδι και με την νίκη αν ήταν ποιο εύστοχη στις τελικές προσπάθειες.
Όπως και το πρώτο ημίχρονο, έτσι και το δεύτερο είχε ρυθμό και πολλές μάχες στη μεσαία γραμμή στα πρώτα λεπτά, αλλά όχι και πολλά πράγματα.

Η Καλλονή στο σημερινό παιχνίδι έδειξε χαρακτήρα με άμυνα από τα παλιά, και με ένα εξαιρετικό Μανουσο στα άκρα που ξεκινούσαν σχεδόν όλες οι επιθέσεις.

Η Καλλονή άμα συνεχίσει έτσι και στα υπόλοιπα παιχνίδια…… μπορεί και να κάνει το θαύμα και με βάση τα αποτελέσματα άλλων ομάδων

1Ο ημίχρονο με Καλλονή από τα παλιά…..

Με 1-1 έληξε το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα σε Καλλονή και Πανιώνιο για τον αγώνα της 22ης αγωνιστικής super league.

Το πρώτο ημίχρονο μέχρι τα μισά είχε ρυθμό και σκληρά μαρκαρίσματα, αλλά όχι φάσεις. Δύο σουτ της Καλλονής δεν μπορούν να θεωρηθούν ως φάσεις, ενώ οι δύο ομάδες δεν απείλησαν ούτε από στημένες φάσεις.

Μετά το 25΄ όμως οι δυο ομάδες ανέβηκαν και είχαμε ένα σουπερ θέαμα με πολλές φάσεις 2 γκολ και ένα απίστευτο χαμένο τετ α τετ στις καθυστερήσεις του α μέρους.

Στην πρώτη φάση του αγώνα ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ στο 29΄όταν ο Χαλκιαδάκης έκανε το σουτ αρκετά έξω από την περιοχή, ο Δαύκος δεν απέκρουσε καλά και στην επαναφορά ο Ανσαριφάρντ πλάσαρε για το 0-1 του Πανιωνίου.

Μετά η Καλλονή πίεζε για την ισοφάριση και αυτή ήρθε στο 45 με μια περίεργη φάση όταν ο Φαβάλι εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, ο Διούδης απέκρουσε την κεφαλιά του Μάρκοβιτς, αλλά όχι καλά, ο Μίκιτς δεν μπόρεσε από κοντά με τον ίδιο τρόπο και ο Αναστασιάδης με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στις καθυστερήσεις του Α μέρους είχαμε ένα απίστευτο τετ α τετ για τον Πανιώνιο όταν ο Ανασαριφάρντ, με ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Δαύκου.

9(5)-3(2) οι τελικές. 44-56% η κατοχή στο πρώτο ημίχρονο

Παραλειπόμενα αγώνα:

Με τον πρώην παίχτη της Καλλονής τον Κεναν Μπαργκαν ως βασικό ξεκίνησε ο Πανιώνιος. Να σημειώσουμε ότι ο Κεναν έφυγε κάπως επεισοδιακά τον Ιανουάριο από την Καλλονή.

Περίπου 1000 οι οπαδοί της Καλλονής που και σήμερα στάθηκαν διπλά στην ομάδα της Λέσβου, κοντά στην Καλλονή και αντιπροσωπεία από τον Σύνδεσμο της Καλλονής στην Αθήνα. Στο στάδιο υπήρχαν και περίπου 20 οπαδοί από τους οργανωμένους του Πανιώνιου.

Σε κάποιο σημείο του αγώνα οι φίλαθλοι διαμαρτυρήθηκαν στον προπονητή της Καλλονής για το ότι δεν κάνει αλλαγές και κάποιοι εξ αυτών είπαν βγάλε έξω τον Μαρκοβιτς και ο Καραγεωργιου γύρισε στην κερκίδα και είπε «Τα παιδιά μας είναι»!» θέλοντας να στηρίξει τον παίχτη του….. Το ροστερ της Καλλονής παρόλο που ενισχύθηκε δεν είναι το ποιο ποιοτικό που διαθέτει η super league και στο σημερινό παιχνίδι είχε πολλά προβλήματα απουσιών, έτσι δεν είχε λύσεις και από τον πάγκο.

Ο Μπαργκάν κατά την αλλαγή του στο δεύτερο ημίχρονο χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους της Καλλονής.

Αποθεώθηκε ο Σονυ Καρλσον όταν πήγε στον πάγκο της Καλλονής για να ετοιμαστεί ώστε να περάσει αλλαγή.

Καλύτερες φάσεις του αγώνα όπως τις μετέδωσε το gazzetta.gr:
 2ο ημίχρονο

46΄ Έναρξη

47' Σουτ του Χαλκιαδάκη έξω από την περιοχή, απέκρουσε ο Δαύκος.
61' Σουτ του Μπαργκάν, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα χέρια του Δαύκου.
 65' Ο Καθάριος έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Δαύκος και παραχώρησε κόρνερ.
68' Ο Μανούσος υπό την πίεση των Τασουλή, Οικονόμου σούταρε ψηλά άουτ μέσα από την περιοχή.
73' Ο Μπακασέτας εκτέλεσε απευθείας του φάουλ, η μπάλα κόντραρε, όμως ο Δαύκος κατάφερε να μπλοκάρει.
74' Ο Φαβάλι έκανε το γυριστό σουτ με τη μία, μετά από σέντρα του Γεωργίου από δεξιά, ψηλά άουτ η μπάλα.
83' Ο Διούδης πρόλαβε τον Μίκιτς και παραχώρησε κόρνερ.
89' Ο Γεωργίου προτίμησε να κάνει το σουτ από δεξιά, ενώ περίμεναν στην περιοχή οι Φαβάλι, Μανούσος, μπλόκαρε ο Διούδης.
90' Νέο σουτ του Γεωργίου, αυτή τη φορά στην κίνηση και έξω από την περιοχή, ψηλά άουτ η μπάλα.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

1ο ημίχρονο

1΄ΕΝΑΡΞΗ

29' ΓΚΟΛ 0-1 ο Πανιώνιος στην πρώτη αξιόλογη στιγμή του ματς. Ο Χαλκιαδάκης έκανε το σουτ αρκετά έξω από την περιοχή, ο Δαύκος δεν απέκρουσε καλά και στην επαναφορά ο Ανσαριφάρντ πλάσαρε για το 0-1 του Πανιωνίου.
37' Αλλαγή για την Καλλονή. Ο Γεωργίου αντί του Βαλιού.
40' Ο Μανούσος έκανε το κοντρόλ και το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Διούδη.
45' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ 1-1 η Καλλονή ισοφαρίζει με τον Αναστασιάδη., Ο Φαβάλι εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, ο Διούδης απέκρουσε την κεφαλιά του Μάρκοβιτς, αλλά όχι καλά, ο Μίκιτς δεν μπόρεσε από κοντά με τον ίδιο τρόπο και ο Αναστασιάδης με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
45' Ωραία κάθετη πάσα για τον Ανασαριφάρντ, που με ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Δαύκου.

Συνθέσεις:

Καλλονή: Δαύκος, Μίκιτς, Βαλιός (37΄Γεωργιου), Αναστασιάδης, Γκόλιας, Καλτσάς, Τσαμπούρης, Ελλακόπουλος (87; Σπυρόπουλος), Μανούσος, Φαβάλι, Μάρκοβιτς (74΄Καρλσον).

Πανιώνιος: Διούδης, Τασουλής, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Κόρμπος, Σιώπης, Καθάριος (83΄ Τζανδάρης), Χαλκιαδάκης (72΄Μπακασετας), Μπαργκάν (62΄ Καραμανος), Ανσαριφάρντ.

Ανταπόκριση και φωτογραφίες από το στάδιο Μυτιλήνης Στεφάνου Γεώργιος (Δ/ντης LesvosPost.com)

Χορηγοί της Live μετάδοσης των ημιχρόνων είναι οι:

Plomarinews.gr Νέα από την περιφέρεια Πλωμαρίου και όχι ΜΟΝΟ

Λογιστικό γραφείο Accountant Center Στεφάνου Γεώργιος-Στεφάνου Κων/νος Ο.Ε- ΙΚΤΙΝΟΥ 2 4ος Όροφος ΜΥΤΙΛΗΝΗ (Απέναντι από τα κεντρικά λύκεια στο στενό του Καραγεωργίου) Επικοινωνήστε στο 22510 42604, 6976133380


Κατασκευές ιστοσελίδων- Τεχνικός υπολογιστών και δικτύων. Πληροφορίες 6948521871 & 6948510652