Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για των αγώνα δίχως αύριο Καλλονή-Πανιώνιος στο στάδιο Μυτιλήνης

Από 10 ευρώ αυτά με το χαμηλότερο κόστος


Στη διάθεση των φιλάθλων της Καλλονής βρίσκονται από την Τρίτη (9/2) τα εισιτήρια του υπέρ πάντων αγώνα με τον Πανιώνιο για τη μάχη της παραμονής.

Η ομάδα της Λέσβου ηττήθηκε 2-0 στη Βέροια και πλέον τα περιθώρια για την αποφυγή του υποβιβασμού έχουν στενέψει αρκετά.

Ως εκ τούτου, οι φίλαθλοι της Καλλονής καλούνται να στηρίξουν τους παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου στον κυριακάτικο (14/2, 17.15) αγώνα του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τα εισιτήρια: «Η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας Ελλάδα 2015-16 Καλλονή - Πανιώνιος που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 στις 17.15 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, θα γίνει ως εξής:

Τρίτη έως Παρασκευή από τις 10.00 έως τις 16.00 από τα γραφεία της ομάδας και Σάββατο από τις 10.00-13.00 από το ίδιο σημείο. Την Κυριακή μπορείτε να προμηθεύεστε το εισιτήριό σας από τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης από τις 15.00.

Θυμίζουμε πως η διαδικασία έκδοσης του ηλεκτρονικού εισιτηρίου απαιτεί μερικά λεπτά, γι’ αυτό ζητούμε να προσέρχεσθε στα εκδοτήρια αρκετή ώρα πριν την αναμέτρηση, ώστε να αποφεύγετε τυχόν καθυστέρηση.

Οι τιμές των εισιτηρίων στον συγκεκριμένο αγώνα έχουν ως εξής:

ΤΜΗΜΑ 1-2-4-5 €10
ΤΜΗΜΑ 3 (VIP) €20

Πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου

- Για την έκδοσή του απαιτείται η καταγραφή των στοιχείων του φιλάθλου και είναι απαραίτητο γι'αυτό το λόγο να φέρει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα ή διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο.
- Τα στοιχεία που απαιτούνται για την έκδοση του εισιτηρίου υποχρεωτικά είναι το επίθετο, το όνομα, ο αριθμός ΑΜΚΑ και ο ΑΔΤ.
- Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται
- Για την είσοδο στο γήπεδο πέραν του εισιτηρίου απαιτείται η ταυτοποίηση (με Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο) του ονόματος του κατόχου του.

Ζητούμε την κατανόηση των φιλάθλων που θα προσέλθουν στα εκδοτήρια ή στα άλλα σημεία (γραφεία) για την έκδοση εισιτηρίου καθώς απαιτείται περισσότερος χρόνος για την καταγραφή των στοιχείων και την έκδοση του ηλεκτρονικού ονομαστικού εισιτηρίου.

Προτρέπουμε τους φιλάθλους μας, για την αποφυγή ταλαιπωρίας, να προσέρχονται αρκετή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στις εισόδους καθώς ο έλεγχος και η ταυτοποίηση απαιτούν περισσότερο χρόνο.


Ο αθλητικός νόμος προβλέπει βαριές ποινές για όσους καταγραφούν να προβαίνουν ή συμμετέχουν σε πράξεις βίας».