Τέλος οι μεταγραφές με προσθήκη έκπληξη-Και επίσημα ο Αλέξανδρος Φιορέτος στην Καλλονή

Τις μεταγραφές της έκλεισε για τη χειμερινή περίοδο η Καλλονή, που ανακοίνωσε και την απόκτηση του 21χρονου Ελληνοσουηδού μέσου, Αλέξανδρου Φιορέτου. Μέσα ο Κάρλσον, έξω οι Νομπρέγκα, Μπλάζιτς.


Μετά τον Κυριάκο Στρατηλάτη, απέμενε η ανακοίνωση για να ολοκληρώσει τις μεταγραφές της η Καλλονή για τη χειμερινή περίοδο. Βέβαια, αυτή του Αλέξανδρου Φιορέτου είχε κλείσει πριν τη λήξη της παράτασης για τους ελεύθερους (12/12 15:00), με την ανακοίνωση να έρχεται λίγες ώρες αργότερα.

Έτσι, η ομάδα της Λέσβου έβαλε την τελευταία... πινελιά στο ρόστερ της όντας ιδιαίτερα κινητική, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στο -12 από τη σωτηρία και έχει δύσκολο έργο. Ο 21χρονος Ελληνοσουηδός μέσος αποτέλεσε την όγδοη μεταγραφή της ΑΕΛΚ, που πρόσθεσε στο δυναμικό της έναν ταλαντούχο και πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλονή

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Φιορέτο.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Καλλονής μας γεννήθηκε στις 27 Ιανουαρίου του 1995 στη Σουηδία (έχει καταγωγή από τη Ζαχάρω Ηλείας) και αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις ακαδημίες της Λουντ ενώ το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το υπέγραψε στη Χέλσινγκμποργκ.
Τον καλωσορίζουμε στην Καλλονή μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Κανονικά ο Κάρλσον, έξω οι Νομπρέγκα, Μπλάζιτς

Από εκεί και πέρα, μία προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε τελειώματα φάσεων και ασκήσεις τακτικής, που εφαρμόστηκαν στο δίτερμα, και σε αυτό συμμετείχε κανονικά και ο Σόνι Κάρλσον.

Ο Σουηδός φορ ακολούθησε ατομικό την Πέμπτη (11/2) και από την Παρασκευή (12/2) τέθηκε στη διάθεση του Νίκου Καραγεωργίου. Αντίθετα, ο τεχνικός της ΑΕΛΚ είδε τους Μπραούλιο Νομπρέγκα και Μάρκο Μπλάζιτς να μένουν εκτός. Ο πρώτος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αυχένα, ενώ ο δεύτερος ταλαιπωρείται από ίωση, με αποτέλεσμα να μην τους υπολογίζει.


Έτσι, η προετοιμασία των νησιωτών για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο την Κυριακή (14/2) θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση το Σάββατο (13/2), με το πέρας της οποίας ο Καραγεωργίου θα ανακοινώσει την αποστολή. Σε αυτή λογικά θα βρίσκονται αμφότεροι οι νεοαποκτηθέντες, αφού έχουν ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες προπονήσεις με τη νέα τους ομάδα.