Miele Point Μυτιλήνης-«Πάντα καλύτερα»- «Πάντα οι Καλύτεροι» (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Από την ίδρυσή της το 1899, η Miele τηρεί την υπόσχεση «Πάντα καλύτερα» που συνοδεύει την επωνυμία της.


Σημαίνει ότι: Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να υπερέχουμε έναντι των υπόλοιπων προμηθευτών και καταβάλλουμε προσπάθεια να γινόμαστε καλύτεροι από αυτό που είμαστε. Έτσι οι πελάτες μας διαβεβαιώνονται ότι θα αποκτήσουν τις καλύτερες οικιακές συσκευές αναλόγως των χρημάτων που διαθέτουν. Αυτό είναι που καθιστά τη Miele μοναδική. Η επιλογή συσκευής Miele αποτελεί σοφή απόφαση, πιθανότατα για όλη σας τη ζωή.

Ποιότητα Miele

Υπάρχει για περισσότερο από 100 χρόνια: Μπορείτε να βασιστείτε στη Miele, οι συσκευές μας δεν θα σας απογοητεύσουν. Η Miele είναι ο μόνος κατασκευαστής στον κλάδο που ελέγχει τα προϊόντα της για 20αετή κύκλο ζωής. Αν επιλέξετε Miele μια φορά, τότε θα επιλέγετε Miele για πάντα: Περισσότεροι από το 90% των πελατών της Miele στη Γερμανία παραμένουν πιστοί σε αυτήν και τη συνιστούν σε άλλους. Ακόμη, σας υποσχόμαστε για το μέλλον: δεν θα κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα και τη διάρκεια ζωής.

Τεχνολογία Miele

Η Miele ξεχωρίζει για το καλύτερο αποτέλεσμα και για την ευρεία γκάμα προϊόντων που απολαμβάνετε με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας. Στην κουζίνα, όταν βάζετε πλυντήριο και ενώ χρησιμοποιείτε την ηλεκτρική σκούπα. Και όλα αυτά χάρη στην ανώτερη τεχνολογία με πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά που είναι διαθέσιμα από τη Miele. Οι αμέτρητες πρώτες θέσεις στους ελέγχους της Stiftung Warentest και παρόμοιοι οργανισμοί παγκοσμίως το αποδεικνύουν.

Άνεση με Miele

Είτε διαθέτετε τον κλασικό περιστρεφόμενο διακόπτη, είτε τον διακριτικό αισθητήρα ή την οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης όπως αυτή του smaprtphone σας: ο χειρισμός προϊόντων Miele είναι εύκολος και διασκεδαστικός. Για παράδειγμα, στην κουζίνα ή όταν βάζετε πλυντήριο, προσφέρεται ένας αριθμός βολικών και αξιόπιστων αυτόματων προγραμμάτων με «εγγύηση επιτυχίας», ενώ αναδεικνύεται η προσοχή στη λεπτομέρεια. Ζήστε καλύτερα με Miele!

Σχεδιασμός Miele

Σε αντίθεση με τις άλλες μάρκες οικιακών συσκευών, η Miele ξεχωρίζει για τις καθαρές γραμμές και τη διαχρονική κομψότητά της. Πουθενά αλλού δεν θα βρείτε μια τέτοια ευρεία γκάμα μοντέρνων σχεδιαστικών γραμμών και χρωμάτων για τις εντοιχισμένες σας συσκευές. Κανένας άλλος προμηθευτής δεν συντονίζει τον σχεδιασμό των συσκευών τόσο προσεκτικά όσο εμείς. Ανεξαρτήτως του στυλ των επίπλων που προτιμάτε. Οι συσκευές Miele θα ταιριάξουν απολύτως με το στυλ σας.

Υπηρεσίες Miele

Οι πελάτες της Miele απολαμβάνουν προνομιακή μεταχείριση: Το γρήγορο και αποτελεσματικό μας τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ψηφίστηκε ως το κορυφαίο του κλάδου 17 φορές από τους πελάτες μας στη Γερμανία. Θα χαρούμε να σας επισκεφτούμε αν επιθυμείτε ατομική εκπαίδευση σχετικά με ένα προϊόν ή επαγγελματικό καθαρισμό των συσκευών Miele. Είμαστε πάντα εδώ για σας. Η υπόσχεση είναι υπόσχεση!

Η μάρκα Miele

Σε πολλές χώρες η Miele είναι η πιο επιθυμητή μάρκα στον κλάδο της. Στην πατρίδα της στη Γερμανία, η Miele αναδείχθηκε ως «η καλύτερη μάρκα όλων των εποχών» σε όλους τους τομείς. Μια τέτοια μάρκα αποκαλύπτει επίσης για τους χρήστες της ότι έχουν υψηλές απαιτήσεις σχετικά με την απόδοση και τη φιλικότητα των οικιακών τους συσκευών προς το περιβάλλον.

Οι καταναλωτές της Miele επιλέγουν συνειδητά τη ποιότητα και δείχνουν χαρακτήρα.

Miele Point Μυτιλήνης- ΚΑΒΕΤΣΟΥ 17α ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Στις 19 Ιουνίου εγκαινιάστηκε το Miele Point Μυτιλήνης όπου από τότε μέχρι σήμερα έχει αποκτήσει σταθερή και αυξανόμενη πελατεία σε πολλά νοικοκυριά και όχι μόνο της Λέσβου.

Τα προϊόντα της Miele χαρακτηρίζονται από ποιότητα και αντοχή, διαχρονικό σχεδιασμό, ευκολία στη χρήση, υψηλή ενεργειακή απόδοση και φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Στο κατάστημά μας θα μπορέσετε να βρείτε όλες τις συσκευές που θα κάνουν ένα σπίτι λειτουργικό και άνετο. Πλέον διατίθενται τα νέα γενιάς πλυντήρια ρούχων και στεγνωτηρίων, η νέα σειρά εντοιχιζόμενων συσκευών και η ολοκληρωμένη σειρά απορρυπαντικών και καθαριστικών τόσο για τα ρούχα σας όσο και για τα πιάτα σας.

Ο κοινός μας στόχος είναι να συνεχίσουμε να είμαστε «Πάντα οι Καλύτεροι».

Miele Point Μυτιλήνης

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Θ. ΑΡΓΥΡΙΟΥ
ΕΜΠΟΡΙΑ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ
ΚΑΒΕΤΣΟΥ 17α ΜΥΤΙΛΗΝΗ
ΤΗΛ.: 22510-28100 & 37710
Fax: 22510-47933
Email: mytilini@miele-point.gr

Ωράριο λειτουργίας

Δευ:
8:30 π.μ. - 2:00 μ.μ.
Τρι:
8:30 π.μ. - 2:00 μ.μ.
5:30 μ.μ. - 8:30 μ.μ.
Τετ:
8:30 π.μ. - 2:00 μ.μ.
Πεμ-Παρ:
8:30 π.μ. - 2:00 μ.μ.
5:30 μ.μ. - 8:30 μ.μ.
Σαβ:
9:00 π.μ. - 2:00 μ.μ.