TO ΝΕΟ εδεσματοπωλειο μετά μουσικής «Εντος πόλεως» στην Μυτιλήνη (ΦΩΤΟ)

Πρόκειται για ένα minimal νεανικό μεζεδοπωλείο με ζωντανή ελληνική μουσική, στο οποίο ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ γίνεται χαμός!

Η οικογένεια Γονιδελλη, πιστή στο ραντεβού με την ελληνική κουζίνα, εμπλουτίζει τις παραδοσιακές συνταγές του χθες με τους μαγειρικούς νεωτερισμούς του σήμερα σε ένα νέο μοντέρνο περιβάλλον που θα εντυπωσιάσει..

Τα αδέλφια Γονιδελλη Αναστασία και Στράτος μετά το επιτυχημένο εστιατόριο «Κουντουρουδια» στην ομώνυμη περιοχή όπου κάθε Παρασκευή και Σάββατο γίνεται χαμός, τόλμησαν μέσα στην κρίση ανοίγοντας και ένα 2ο κατάστημα στα πρότυπα των Αθηνών στην καρδιά της διασκέδασης της Μυτιλήνης στην Προκυμαία

Να σημειώσουμε εδώ ότι το γνωστό κατάστημα «Κουντουρουδια» παραμένει ανοιχτό Παρασκευή και Σάββατο καθώς και όλες τις αργίες με το ζωντανό πρόγραμμα του για την διασκέδαση μας.

Στόχος της οικογένειας Γονιδελλη ηταν να φτιάξουν ένα χώρο που έλειπε από τη Μυτιλήνη, προκειμένου να υπάρχει μία ακόμα διαφορετική επιλογή διασκέδασης.

Σε έναν όμορφα διαμορφωμένο χώρο, με φωτεινά χρώματα και προσεγμένες λεπτομέρειες έχετε την χαρά να περιηγηθείτε στα γευστικά μονοπάτια της κουζίνας των σεφ του εδεσματοπωλειου «Εντός πόλεως».

Εδώ δεν χρειάζεται καν να μπεις μέσα για να πιάσεις το στυλ. Τα τραπεζάκια και η ανοιχτή τζαμαρία ολόγυρα δίνουν σαφή εικόνα. Καλοί ελληνικοί μεζέδες, και η ορχήστρα  όρθια εν δράσει: "Με παράσυρε το ρέμα", "Παλαμάκια παλαμάκια" κ.λ.π. αναμένεται από την Τετάρτη να δώσουν μια άλλη νότα διασκέδασης στην πόλη της Μυτιλήνης.

Οι μεζέδες στο «Εντός πόλεως» είναι ικανοί να σε κρατήσουν για ώρες καθισμένο να δοκιμάζεις από όλα τα πιάτα τα καλούδια που παρελαύνουν μπροστά σου και κλείνουν μέσα τους ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η ελληνική γαστρονομική φιλοσοφία του μεζέ με κυριότερο ατού στο βιογραφικό του τις κορυφαίες πρώτες ύλες.

Σε ένα χώρο ζεστό και φιλόξενο όπου κυριαρχεί η πέτρα θα απολαύσετε όχι μόνο την πιο καλοφτιαγμένη εκδοχή της ελληνικής κουζίνας αλλά και την καλύτερη εκδοχή της ελληνικής διασκέδασης.

Το νέο στέκι της πόλης αγκαλιάζει όλα τα είδη μουσικής όπως θα αγκαλιάσει και τους θαμώνες του προσφέροντας βραδιές με έντεχνο, λαϊκό, Κρητικό, ρεπερτόριο με την πολύπειρη και νεανική ορχήστρα του αλλά και «ηχηρούς» guests για μοναδικές βραδιές κεφιού.


Η λεπτομέρεια που θα κάνει την διάφορα


Αξίζει να σημειώσουμε και μια λεπτομέρεια που θα κάνει την διάφορα….. Το «Εντος πόλεως» λοιπόν είναι ανοιχτό από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 03:00 τα ξημερώματα.....αλλά η διάφορα είναι ότι υπάρχει η δυνατότητα οι πελάτες του να παίρνουν σε πακέτο μαγειρευτά εδέσματα ημέρας καθώς και όλες τις λιχουδιές που θα περιλαμβάνει ο κατάλογος!…

Να τονίσουμε ότι το εδεσματοπωλειο μετά μουσικής «Εντός πόλεως» έχει πάρει άδεια από την Λέσχη καπνιστών και επιτρέπεται το κάπνισμα στον κλειστό χώρο του όλες τις ώρες.

Το εδεσματοπωλειο μετά μουσικής «Εντός πόλεως», θα το βρείτε δίπλα ακριβώς από το κεντρικό περίπτερο της προκυμαίας, στο χώρο του πρωην μεζεδοπωλειου Αυλή της Γιασεμης και για τους παλιότερους πρώην PUB η Playhouse of Tea.


Η πολύπειρη ορχήστρα θα αποτελείτε από τους:

Εφη Φωτίου | Πέτρος Λαέρτης Τραγούδι
Κώστας Τσιντρής(Μπουζούκι)
Θανάσης Τσιδίδης(Πλήκτρα)
Λάμπρος Μαμώλος(Τύμπανα)

Info….

Επισκεφθείτε το εδεσματοπωλειο μετά μουσικής «Εντός πόλεως» στην Προκυμαία Μυτιλήνης με είσοδο από την  Κομνηνακη 16 και μια δοκιμή θα σας πείσει.

Η για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα 22510-44477 και 6975699869.

Το LesvosPost.com βρέθηκε στο εδεσματοπωλειο μετά μουσικής «Εντός πόλεως» και κατέγραψε τα παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα που  κάνουν την διαφορά..















Σύντομα περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο από το εσωτερικό και το εξωτερικό του «Εντός πόλεως»……