ΤΩΡΑ-ΤΕΛΙΚΟ αποτέλεσμα-Live από το στάδιο Μυτιλήνης: ΚΑΛΛΟΝΗ-ΠΑΟΚ 1-3… (ΦΩΤΟ)

Σαν σίφουνας μπήκε η Καλλονή στο 2ο ημίχρονο απέναντι στον ΠΑΟΚ στο στάδιο αλλά ο ΠΑΟΚ σε μια ανύποπτη στο 76΄με τον Αθανασιαδη έκανε το 1-2 ενώ στο 90΄ο νεαρός Μυστακιδης έκανε το 1-3 μέσα σε ένα κατάμεστο στάδιο για την 12η αγωνιστική super league.



1ο ημίχρονο…. Τυχερή η Καλλονή έφαγε μόνο ένα και έβαλλε και ένα….

Καλύτερος ο ΠΑΟΚ αλλά τυχερή η Καλλονή μέσα στο στάδιο Μυτιλήνης για την 12η αγωνιστική που πέφτει σήμερα η αυλαία με το Καλλονή-ΠΑΟΚ που είναι στο πρώτο ημίχρονο 1-1.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά από την αρχή του παιχνιδιού και μόλις στο 7΄.ο  Ροντρίγκες έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Αθανασιάδης κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας της Καλλονής και με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Η Καλλονή προσπάθησε να επιτεθεί αλλά δεν τα κατάφερε καθώς ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του κέντρου και με συνεχείς επιθέσεις προσπάθησε να πετυχει κι αλλά γκολ ευτυχώς όμως για την Καλλονή δίχως αποτέλεσμα, Η ΚΑΛΛΟΝΗ όμως στάθηκε τυχερή καθώς στο 40' ο Σκόνδρας γλίστρησε και ανέτρεψε τον Μπαργκάν μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε την έσχατη των ποινών την οποία εκτέλεσε ο Μανουσος εύστοχα για το 1-1 μέσα σε αποθέωση από το κατάμεστο στάδιο..  έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με την Καλλονή να ισοφαρίζει τον ΠΑΟΚ με πέναλτι..

2ο ημίχρονο….. Ήταν Καλλονή αλλά ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ…

Στο 2ο ημίχρονο η Καλλονή όπως το συνηθίζει αλώστε μπήκε φουριόζα στον αγώνα έχοντας πολλές ευκαιρίες από τα πρώτα λεπτά του 2ο ημιχρόνου. Ο Μπαργκαν ήταν αυτός που έδινε την ώθηση στην Καλλονή με περίτεχνες επιθετικές ενέργειες χωρίς αποτέλεσμα όμως. Στο 58' ένα ωραίο σουτ του Μπαργκάν, ο Γλύκος όμως έπεσε και απέκρουσε για να παραχωρήσει κόρνερ, μετά την εκτέλεση του κόρνερ ο Καλτσάς έπιασε την κεφαλιά, με τον Αθανασιάδη να απομακρύνει. Η μπάλα έφτασε στον Κεϊτά, που έκανε το σουτ, με τον Τζιόλη να απομακρύνει πάνω στη γραμμή. Η Καλλονή συνέχιζε να πιέζει και έπαιζε στα ίσια τον ΠΑΟΚ με την κατοχή μάλιστα να είναι στο 60΄υπερ της Καλλονής με 44-56%. Ο ΠΑΟΚ όμως σε μια ανύποπτη φάση στο 76΄ο Μακ μπήκε στην περιοχή από αριστερά και έκανε το γύρισμα, ο Αθανασιάδης πλάσαρε από κοντά για το 1-2 του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ έβαλλε 2 γκολ κάνοντας δυο ουσιαστικές φάσεις σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο. Στο 90’ ο ΠΑΟΚ έχοντας πλέον άλλον αέρα και με την Καλλονή να επιτίθεται έβαλλε και 3ο γκολ όταν Ο Ροντρίγκες πέρασε τους πάντες, ο Αναστασιάδης τον σταμάτησε, αλλά απομάκρυνε πάνω στον Μυστακίδη, που πλάσαρε τον Δαύκο για το 1-3.

Έτσι και έληξε ο αγώνας με την Καλλονή πλέον να θέλει ΜΟΝΟ νίκες… αλλά και αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, προπονητής, νέοι παίχτες αλλιώς του χρόνου θα είναι στην Β Εθνική..!!!

Παραλειπόμενα από τον αγώνα:

Περίπου 100 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ βρίσκονται γύρω από αστυνομικές δυνάμεις και ΜΑΤ στο τμήμα 4 του σταδίου Μυτιλήνης, και μέχρι στιγμής είναι οι μόνοι που ακούγονται μάλιστα άναψαν και καπνογόνα στο γκολ αλλά και στην είσοδο των παιχτών. Ενώ απειλήθηκε μερική σύρραξη προς το τελος του αγώνα με οπαδούς των δυο ομάδων μετά από ρίψει αντικειμένων των οπαδών του ΠΑΟΚ αλλά η αστυνομία επενέβηκε γρήγορα.

Κατάμεστο το στάδιο περίπου 3000 υπολογίζονται οι θεατές ενώ πολλοί είναι και οι δημοσιογράφοι που ήρθαν από την Θεσσαλονίκη για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Η Καλλονή σήμερα και επίσημα παρουσίασε στο στάδιο Μυτιλήνης την συνεργασία με την στοιχηματικη εταιρεία novibet, το στάδιο και ο ρουχισμός της Καλλονής έχει ντυθεί στα χρώματα της novibet.

ΜVP Σαφώς και είναι ο δαιμόνιος ακραίος επιθετικός της Καλλονής Κεναν Μπαρκαν, έχοντας κερδίσει το πεναντι που ισοφάρισε η Καλλονή και έχοντας φυσικά μεγάλες επιθετικές ενέργειες να χριστεί σκόρερ.

Προκλητικός ο παγκοσμίως κλάσεως προπονητής του ΠΑΟΚ Ιγκορ Τουντορ, έκανε χειρονομίες στους φιλάθλους τα έβαλλε εν ώρα αγώνα και με τον Μανουσο.

Ο ΚΕΙΤΑ για ακόμα ένα αγώνα δικαίως αποβλήθηκε όταν έπιασε από τον λαιμό τον Κατσε.

Δύσκολη συνέχεια για την Καλλονή που παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας και έχοντας ένα δύσκολο πρόγραμμα με Ατρόμητο-ΑΕΚ εκτός και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ εντος να ακολοθουν ενώ την Πέμπτη παίζει και για το κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον Πανσερραικο στο στάδιο Μυτιλήνης στις 15:00

Καλύτερες φάσεις του αγώνα όπως τις μετέδωσε το gazzeta.gr

1ο ημίχρονο

1’ ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ

5' Ο Τζιόλης έκανε λάθος στο πίσω γύρισμα στον Γλύκο, ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ πρόλαβε τα χειρότερα προ του Μπαργκάν.

7' ΓΚΟΛ 0-1 ο ΠΑΟΚ με τον Αθανασιάδη., Ο Ροντρίγκες έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Αθανασιάδης κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας της Καλλονής και με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

12' Δυνατό σουτ του Σάμπα αρκετά έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ δίχως να ανησυχήσει ο Γλύκος.

13' Ο Πέλκας έκανε το πλασέ, η μπάλα κόντραρε, ο Αθανασιάδης μπήκε στη φάση, αλλά υποδείχτηκε σωστά σε θέση οφσάιντ.

25' Ο Κάτσε έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής υπό την πίεση του Καλτσά, με την μπάλα να φεύγει άουτ δίχως να ανησυχήσει ο Δαύκος.

32' Ο Γεωργίου έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε εκτός.

35' Ο Καλτσάς έκανε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή, έπεσε ο Γλύκος και μπλόκαρε.

39' Πέναλτι για την Καλλονή.

41' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ 1-1 ισοφαρίζει η Καλλονή.

45+ ΤΕΛΟΣ 1ου ημιχρόνου

2o ημίχρονο

46’ ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ
49' Ο Τσαμπούρης έκανε το μακρινό σουτ, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γλύκου.

52' Ο Σάμπα επιχείρησε το σουτ, με τον Γλύκο να μπλοκάρει.

58' Ωραίο σουτ του Μπαργκάν, ο Γλύκος έπεσε και απέκρουσε για να παραχωρήσει κόρνερ.

58' Ο Τσαμπούρης το εκτέλεσε από αριστερά, ο Καλτσάς έπιασε την κεφαλιά, με τον Αθανασιάδη να απομακρύνει. Η μπάλα έφτασε στον Κεϊτά, που έκανε το σουτ, με τον Τζιόλη να απομακρύνει πάνω στη γραμμή.

63' Ο Μπαργκάν έκανε την ντρίμπλα και το σουτ από το ύψος της περιοχής, ο Σκόνδρας έβαλε την κόντρα.

73' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σάμπα από δεξιά, ο Γλύκος δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε την μπάλα.

76' ΓΚΟΛ 1-2 ο ΠΑΟΚ με τον Αθανασιάδη. Ο Μακ μπήκε στην περιοχή από αριστερά και έκανε το γύρισμα, ο Αθανασιάδης πλάσαρε από κοντά για το 1-2 του ΠΑΟΚ.

90’ ΓΚΟΛ ΠΑΟΚ Μυστακιδης και 1-3, Ο Ροντρίγκες πέρασε τους πάντες, ο Αναστασιάδης τον σταμάτησε, αλλά απομάκρυνε πάνω στον Μυστακίδη, που πλάσαρε τον Δαύκο για το 1-3.

90'+3' Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κεϊτά για την αντίδρασή του. Με δέκα η Καλλονή.

90+ ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

Καλλονή: Δαύκος, Τσαμπούρης, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Γιορέντε (86΄ Χιντασέλι), Καλτσάς (89’ Γιουκαρής) , Κεϊτά, Μπαργκάν, Γεωργίου, Σάμπα (80΄ Μάρκοβιτς), Μανούσος.

Στον πάγκο για τον Θαλή Θεοδωρίδη είναι οι Μαλλής, Κλαντρούμπσκι, Σπυρόπουλος, Βαλιός.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Σκόνδρας, Κάτσε, Τζιόλης, Ροντρίγκες, Λέοβατς (59’ Μυστακίδης ) , Πέλκας (65΄ΓΚΟΛΑΣΑ), Μακ (80΄Κωνσταντινίδης) , Αθανασιάδης.

Ανταπόκριση και φωτογραφίες από το στάδιο Μυτιλήνης Στεφάνου Γεώργιος (Δ/ντης LesvosPost.com)

Κάπου εδώ τέλειωσε η live μετάδοση των δυο ημιχρόνων . .. Στην live μετάδοση των ημιχρόνων ήταν ο Γεώργιος Στεφάνου (Δ/ντης-αρχισυντάκτης LesvosPost.com). Από εμάς καλό σας βραδυ...