Νέα Τηλεόραση Μυτιλήνης έρχεται από 1 Δεκεμβρίου-Ανανεωμένο πρόγραμμα με σειρές και εκπομπές μέσα από την συχνότητα της HELLASNET

Από 1η Δεκεμβρίου, έρχεται το τηλεοπτικό δίκτυο που δίνει φωνή σε όλη την Ελλάδα: η HELLASNET!


Για πρώτη φορά, έντεκα περιφερειακοί σταθμοί, από όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας μας ενώνονται, για να δημιουργήσουν το πιο δυνατό ενημερωτικό και ψυχαγωγικό δίκτυο.

Πρόκειται για μια τηλεοπτική πρόταση, δοκιμασμένη και εξαιρετικά επιτυχημένη σε χώρες όπως η Γαλλία και οι ΗΠΑ.

Ένα νέο τηλεοπτικό σχήμα, που ενώνει το κέντρο με την Περιφέρεια, διατηρώντας αναλλοίωτα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε τοπικού τηλεοπτικού σταθμού.
Η πρόταση της HELLASNET φιλοδοξεί να αλλάξει την αντίληψή μας για την τηλεόραση, αναδεικνύοντας τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς απ’ όλες τις γωνιές της Ελλάδας σε πρωταγωνιστές.

Έτσι το «τηλεοπτικό σπίτι» του κάθε πολίτη, θα είναι διαρκώς συνδεδεμένο με κάθε γωνιά της Ελλάδας και ταυτόχρονα με ολόκληρο τον κόσμο.

Με αυτό τον τρόπο, η HELLASNET θα αποτελέσει ένα πρωτότυπο και μοναδικό δίαυλο ενημέρωσης και επικοινωνίας.

Το πρόγραμμα του νέου τηλεοπτικού δικτύου θα παρουσιαστεί επίσημα στις 2 Δεκεμβρίου σε ειδική εκδήλωση στο Μουσείο Ακρόπολης.
 
Σε αυτό το μεγάλο για τα Ελληνικά δεδομένα εγχείρημα ξεκίνησε συνεργασία και η Τηλεόραση Μυτιλήνης (TVM) όπου από 1η Δεκεμβρίου το πρόγραμμα αλλάζει άρδην προς το καλύτερο.

Μιλώντας με τον ιδιοκτήτη της TVM κ Γιανακελο μας είπε ότι αυτό είναι ένα μεγάλο εγχείρημα και ο ίδιος αλλά και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να μετέχουν σε αυτό δίνοντας μια άλλη πνοή στην τοπική τηλεόραση που μέσα στην κρίση και την μιζέρια της Μυτιλήνης η Τηλεόραση Μυτιλήνης έχει ξεπεράσει κάθε εμπόδιο και συνεχίζει να μας ενημερώνει για της επικαιρότητα της Λέσβου παρά τα λιγοστά έσοδα που έχει.

Όπως μας δήλωσε ο κος Γιανακελος «Το εγχείρημα της "Hellasnet" με την συνένωση 11 περιφερειακών καναλιών, όχι μόνο πάει καλά, αλλά απειλεί στο επίπεδο της τηλεθέασης και τα λεγόμενα μεγάλα κανάλια. Στην προεκλογική περίοδο δεν υπέκυψε στις δημοσκοπικές ακρότητες και λάθος στοχεύσεις, ενώ...το πρόγραμμα του, το μεν ψυχαγωγικό παρουσίαζε σπουδαία  έργα, που σπάνια βλέπει κανείς στη TV, το δε πολιτικό ήταν σαφώς τοποθετημένο στα πλαίσια της δεοντολογίας (όπως θα έπρεπε να ορίζεται) χωρίς δεσμεύσεις στη διαπλοκή και τα γνωστά συμφέροντα..»

Υπενθυμίζεται ότι ολόκληρο το πρόγραμμα του καινούργιου τηλεοπτικού δικτύου Hellasnet που οργανώνεται πάντα στα πλαίσια της τηλεοπτικής νομοθεσίας, θα μεταδίδεται ταυτόχρονα σε ζωντανή σύνδεση σε 11 επιλεγμένα μεγάλα περιφερειακά τηλεοπτικά κανάλια σε όλη την Ελλάδα έχοντας ως κεντρικό κανάλι το “attica Tv”.

Την οργάνωση του ενημερωτικού τομέα του τηλεοπτικού δικτύου έχει αναλάβει ο Λέσβιος στην καταγωγή Κώστας Βαξεβάνης.

Να τονίσουμε ότι είδη έχουν φτάσει τα ειδικά μηχανήματα στα studio της Τηλεόρασης Μυτιλήνης όπου θα μεταδίδουν το ίδιο πρόγραμμα πανελλαδικά και στα 11 κανάλια.

Να σημειώσουμε επίσης ότι το πρόγραμμα της TVM με τις αγαπημένες εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων για την Λέσβο θα εκπέμπουν κανονικά όπως είναι και τώρα


(Με πορτοκαλί χρώμα το πρόγραμμα της Τηλεόρασης Μυτιλήνης με τοπικό περιεχόμενο, τα υπόλοιπα θα μεταδίδονται κανονικά από την συχνότητα της TVM)

Δείτε το σποτακι της Hellasnet