Για ακόμα μια μεγάλη νίκη η Καλλονή υποδέχεται στo Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης στις 18:15 την Βέροια

Με την 6η αγωνιστική συνεχίζεται το τριήμερο 3, 4 και 5 Οκτωβρίου το πρωτάθλημα της Super League, η οποία εκτός από το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, περιλαμβάνει και άλλες δυνατές αναμετρήσεις.

Στη Μυτιλήνη η Καλλονή θα φιλοξενήσει την Βέροια σήμερα στις 18:15 και αναμένεται μετά την μεγάλη νίκη της με 5-1 απέναντι στον Παναιτωλικό να προσελκύσει πολύ κόσμο.

Μόλις έξι ματς γενικότερα  Καλλονής-Βέροιας. Τρελά ματς. Ο ένας κερδίζει στην έδρα του άλλου. Στην έδρα της Καλλονής η Βέροια μετρά δυο νίκες και μία φορά κέρδισαν οι "σαρδέλες" πέρσι με το εντυπωσιακό 4-1. Είπαμε τρελό ματς και το ίδιο αναμένουμε και την Κυριακή.

Η Καλλονή αναμένεται να παραταθεί με όλα τα όπλα της καθώς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και έτσι πιθανών να έχουμε την ίδια εντεκάδα που παρέταξε ο Θεοδωρίδης με τον Παναιτωλικό εκτος του Ελακοπουλου που εμεινε εκτος.


Την τελευταία τους προπόνηση πριν την εντός έδρας αναμέτρηση με την Βέροια πραγματοποίησαν χθες οι ποδοσφαιριστές του Θαλή Θεοδωρίδη στο προπονητικό κέντρο στους Λάμπου Μύλους.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής προσαρμοσμένες για το παιχνίδι με τη Βέροια και τελειώματα φάσεων.

Αμέσως μετά ο Θεοδωρίδης ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία δε συμμετέχουν οι Μάρκοβιτς και Βαλιός λόγω των γνωστών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν αλλά και ο Εμιλιάνο Ελλακόπουλος ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλο και έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους.

Τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που είναι στην αποστολή της Καλλονής είναι:

Χογκ, Δαύκος, Ευαγγελιδάκης, Αντέτζο, Κρολ, Ούκα, Αναστασιάδης, Τσαμπούρης, Σπυρόπουλος, Γιορέντε, Κειτά, Κλαντρούμπσκι, Σάμπα, Γεωργίου, Γιουκαρής, Καλτσάς, Μανούσος, Μπουρούς, Μπαργκάν

Η Βέροια ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με την Καλλονή στη Μυτιλήνη για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Έπειτα από τρία σερί ματς η Βέροια έχει κατακτήσει έναν μόλις βαθμό και απέναντι στην Καλλονή θέλει να κάνει νέα αρχή. Η ομάδα της Ημαθίας ταξίδεψε στη Λέσβο για το ματς της Κυριακής (4/10, 18.15), χωρίς να συμπεριλμβάνονται στην αποστολή οι ανέτοιμοι Ιμπραΐμ και Γιουσούφ. Ναζλίδης και Πούγγουρας που ταλαιπωρούνταν από ενοχλήσεις τις τελευταίες μέρες από ενοχλήσεις.

Νοκ άουτ ασφαλώς είναι οι εδώ και καιρό τραυματίες Καλί και Μπαλάφας. Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Γιώργος Γεωργιάδης για το ματς της Μυτιλήνης, είναι οι εξής:Καντιμοίρης, Λόπεθ, Μαλόν, Νάστος, Μαραγκός, Ετζενγκέλε, Όστοιτς, Βεργώνης, Σιόντης, Αμπντούν, Μαγιέφσκι, Μερεμπασβίλι, Ναζλίδης, Κόλα, Γιαννούλης, Νέτο, Καϊκούτ, Γεωργιάδης, Πούγγουρας.


Ενημέρωση για τα εισιτήρια:

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας πως αύριο Κυριακή, ημέρα του αγώνα με την Βέροια, θα προπωλούνται από τις 10:00 έως τις 14:00, από τα γραφεία της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ, εισιτήρια για την αναμέτρηση. Προτρέπουμε τους φιλάθλους να παραλάβουν από νωρίς το εισιτήριό τους για να αποφύγουν τυχόν καθυστέρηση στα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης.

Τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης θα ανοίξουν στις 15:30. Τα εισιτήρια κοστίζουν €10, €15 και €25.

Παρακαλούμε όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο για την αναμέτρηση με την Βέροια να προσέρχονται στα σημεία πώλησης με την ταυτότητά τους (ΑΔΤ) και τον αριθμό ΑΜΚΑ ο οποίος εφεξής θα είναι υποχρεωτικός για την αγορά του εισιτηρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 3 Οκτωβρίου

16:00 Πανθρακικός-Λεβαδειακός 1-3
18:15 Παναιτωλικός-Πανιώνιος 1-5
20:30 Ξάνθη-Παναθηναϊκός 0-1

Κυριακή 4 Οκτωβρίου

16:00 ΑΕΚ-Ατρόμητος
18:15 Καλλονή-Βέροια
18:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Ηρακλής
20:30 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου

Αστέρας Τρίπολης-Πλατανιάς

ΑΕΛ Καλλονής - Βέροια (4/10, 18:15)

Διαιτητής: Κιοτζένης Ευάγγελος (Ξάνθης), Βοηθοί: Αναστόπουλος Δήμος (Αρκαδίας), Καραβασίλης Βασίλης (Καβάλας), Τέταρτος: Δελφάκης Γιάννης (Αρκαδίας)

Η επόμενη αγωνιστική (7η)

Αστέρας Τρίπολης - Skoda Ξάνθη
Βέροια - Ατρόμητος
Ηρακλής - ΠΑΟΚ
Λεβαδειακός - Παναιτωλικός
Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα
Πανιώνιος - ΑΕΛ Καλλονής
Πλατανιάς - Πανθρακικός