Χειμερινή σεζόν: Νέο πρόγραμμα, νέα ονόματα και πολλές εκπλήξεις-«ΚΟΥΝΤΟΥΡΟΥΔΙΑ LIVE» -ΕΝΑΡΞΗ 16 Οκτωβρίου (ΦΩΤΟ)

Το Εστιατόριο -Ξενοδοχείο Κουντουρουδια αποτελεί ένα αξιόλογο μαγαζί για νυχτερινή διασκέδαση στη Μυτιλήνη, με καλό κόσμο, προσεκτικά επιλεγμένη μουσική, που ξεσηκώνει και ανεβάζει τη διάθεση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


Το Εστιατόριο -Ξενοδοχείο Κουντουρουδιά βρίσκεται σε μια μαγευτική τοποθεσία δίπλα στο κύμα ,με θέα το γραφικό λιμανάκι της Κουντουρουδιάς..

Αν, μάλιστα, λάβει κανείς υπόψη του το γεγονός ότι το εστιατόριο βρίσκεται λίγα βήματα μόνο από τη θάλασσα, τότε σίγουρα αντιλαμβάνεστε ότι πρόκειται για μία ιδανική επιλογή προκειμένου να ξεφύγει κανείς - και όχι μόνο γευστικά - από την καθημερινότητά του.


«Κουντουρουδιά Live..χειμερινή έκδοση»- Νέο πρόγραμμα με τα καλυτέρα ονόματα της Λέσβου

Το Εστιατόριο -Ξενοδοχείο Κουντουρουδια αποτελεί ένα αξιόλογο μαγαζί για νυχτερινή διασκέδαση στη Μυτιλήνη, με καλό κόσμο, προσεκτικά επιλεγμένη μουσική, που ξεσηκώνει και ανεβάζει τη διάθεση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το «Κουντουρουδιά Live» θα λειτουργεί από Παρασκευή 16 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο καθώς και στις αργίες, με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, το οποίο μπορεί καθένας να απολαύσει είτε πίνοντας το ποτό του στο μπαρ, είτε ανοίγοντας μπουκάλι σε τραπέζι.

Στα Live του μαγαζιού μεγάλο ρόλο παίζει η νεα ανανεωμένη, οργανωμένη και έμπειρη ορχήστρα που αποτελείτε από τους:  Κρουστά-Τύμπανα-ντραμς Κώστας Περογλου, Αρμόνιο-Πλήκτρα Απόστολος Μυρογιαννης, Μπουζούκι-Βιολι Ελευθέριος Παπαμακαριου, Θεόδωρος Κεχαγιάς (μπάσο) και στο τραγούδι οι  Βασίλης Καζαντζής, Απόστολος Μυρογιαννης, Παναγιώτης Χατζηγεωργιου, Χρυσάνθη Κουρουτσαλτη


Και εκδηλώσεις

Να προσθέσουμε ακόμα ότι ο χώρος διατίθεται και για κοινωνικές εκδηλώσεις. Διαμορφώνεται ανάλογα και σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού επιλέγετε από τις νοστιμιές που περιλαμβάνονται στον κατάλογο του μαγαζιού, για να κάνετε ένα γλέντι τρικούβερτο, που θα το ευχαριστηθούν όλοι.

Ο χώρος διατίθεται επίσης και για συνεστιάσεις, γάμους και βαφτίσια. Πρόκειται για έναν πολύ άνετο χώρο, και εσωτερικά και εξωτερικά.

Το Εστιατόριο-Ξενοδοχείο Κουντουρουδιά λειτουργεί καθημερινά, μεσημέρι και βράδυ.

Επισκεφθείτε το Εστιατόριο-Ξενοδοχείο Κουντουρουδιά στην Κουντουρουδιά (περιοχή Σκάλας Λουτρών Λέσβου) και μια δοκιμή θα σας πείσει.

Η για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα 22510-91565 και 697-5699869.

Το Εστιατόριο-Ξενοδοχείο Κουντουρουδιά διαθέτει και σελίδα στο facebook ΕΔΩ




Διαφημίσου και εσύ στην Ιστοσελίδα μας με μια απίστευτη προσφορά διαφημίσεως. Δείτε πως