Στην Μυτιλήνη ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός-Αντιδράσεις για την πρώτη ομιλία βουλευτή της Χ.Α στην Λέσβο

Την Μυτιλήνη αναμένεται να επισκεφτεί ο Βουλευτης  Β' Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Λαγός


Σύμφωνα με πληροφορίες το Σάββατο 17 Οκτωβρίου και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Τ.Ο. Λέσβου στην Ικτίνου 2 πολιτική ομιλία του Βουλευτού Β' Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Ιωάννη Λαγού.

Ο βουλευτής, αναμένεται  στα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου, επί της οδού Ικτίνου και στόχος του είναι να συσπειρώσει τα μέλη της Χ.Α στην Λέσβο με σκοπό να εγγραφούν κι άλλα μέλη..

Ο Βουλευτής της Χ,Α θα μιλήσει επίσης και για το μεταναστευτικό όπου είναι το σήμα κατατεθέν της Λέσβου πλέον γι αυτό έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων σε πολίτες και φορείς του νησιού

Αντιδράσεις για την επίσκεψη

Είδη σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε στέκια φοιτητών επικρατεί αναβρασμός για την επικείμενη επίσκεψη Λαγού στην Μυτιλήνη, καθώς είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιεί επίσημη ομιλία Βουλευτής της Χ.Α στην Μυτιλήνη.

Οι Αστυνομικές αρχές σύμφωνα με πληροφορίες είδη ετοιμάζουν ένα σχέδιο για να μην γίνουν επεισόδια από τυχών αντιρατσιστικές πορείες σωματείων και αναρχικών οργανώσεων ενώ αναμένονται και διμοιρίες ΜΑΤ από το κέντρο.

Σίγουρα την 17η Οκτωβρίου το κέντρο της Μυτιλήνης θα είναι φρούριο και δε η περιοχή γύρω από τα γραφεία της Χ.Α όπου και θα γίνει η ομιλία.

Αξίζει να τονίσουμε ότι πριν μερικές ημέρες η μητέρα του Παύλου Φυσσα έδειξε ως υπεύθυνο τον Γιάννη Λαγό για την δολοφονία του γιου της.

Να σημειώσουμε ότι ο κος Λαγός είχε προφυλακιστεί για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και μετα αποφυλακίστηκε αλλά παραβίασε τους περιοριστικούς όρους και ξανά φυλακίστηκε άλλα και πάλι αποφυλακίστηκε λίγο πριν τις εκλογές.


Υπενθυμίζεται ότι περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί στον κατηγορούμενο βουλευτή ήταν: κατ΄ οίκον περιορισμός στην οικία του υπό 24ωρη αστυνομική φύλαξη με δυνατότητα μετάβασής του μόνο στο Ελληνικό Κοινοβούλιο υπό αστυνομική συνοδεία και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.