Παραιτηθήκαν λόγω μεταναστευτικού 8 μέλη της Ένωσης Τουριστικών και Ναυτικών Πρακτόρων Λέσβου

Δείτε την  επιστολή παραίτησης που εστάλη σήμερα στην Ένωση Τουριστικών και Ναυτικών Πρακτόρων Λέσβου


Προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Τουριστικών  και Ναυτικών Πρακτόρων Λέσβου
                                                
ΕΠΙΣΤΟΛΗ    ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Κύριοι,

Ο τόπος μας εδώ και μερικους μήνες βιώνει μια απίστευτη κρίση εξ αιτιας του μεταναστευτικού-προσφυγικού προβλήματος. Μπροστά στην αδυναμία των υπευθύνων να βρουν λύσεις και ανησυχώντας για το μέλλον όλων μας, δεν έχουμε άλλο τρόπο να εκδηλώσουμε την αγωνιά μας, αυτή την στιγμή, από το να υποβάλλουμε τις παραιτήσεις μας.

Δεν πρόκειται όμως για συμβολική κίνηση. Αδυνατούμε ταυτόχρονα να κατανοήσουμε την θέση που έχει κρατήσει  η Ένωση Τουριστικών και Ναυτικών Πρακτόρων .

Δεν μπορούμε να αντιληφθούμε γιατί μέχρι τώρα και ενώ το πρόβλημα οξύνεται μέρα με μέρα όλο και πιο πολύ, η Ένωση δεν έχει προβεί σε καμιά ενημέρωση των μελών της, δεν έχει συγκαλέσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση, δεν έχει ασχοληθεί καν με το θέμα αυτό.

Πρόκειται για αδυναμία αντίδρασης, αποδοχή της κατάστασης, συμβιβασμό? Δεν αντιλαμβάνεται η Ένωση ότι το νησί μας βαδίζει προς την πλήρη εξαφάνιση?

Ανησυχώντας για τις οικογένειες μας, τις επιχειρήσεις μας και τον τόπο μας γενικότερα, αποφασίσαμε να πάρουμε εμείς τις τύχες μας στα χεριά μας και να ενεργήσουμε μονοί από τώρα και στο εξής.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω καθυστερήσεις. Είμαστε υποχρεωμένοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας άμεσα, απέναντι σ αυτό που διαφαίνεται ότι σχεδιάζεται για τον τόπο μας, πριν να είναι πολύ αργά για όλους μας.


Μυτιλήνη     07.10.2015

Τα μέλη

Βαριαμης Ραφαηλ                ( VARIAMIS TRAVEL )
Γκιγκερης Ευαγγελος           ( LESVORAMA )
Καραμπλιας Ελευθεριος    ( TRAVEL SERVICES LESVOS )
Κουταλιανος Ευαγγελος    ( ALONIA TRAVEL )
Κουτσος Κωνσταντινος      ( PETRA TOURS )
Μιχαλακης Φωτιος             ( PANATELLA HOLIDAYS )
Πνακα Ταξιαρχουλα          ( ΜΙΡΑΖ ΤRAVEL )

Σουγιολτζης Αχιλλεας        ( COM TRAVEL )