Γιόγκα υπό την αιγίδα του Δήμου Λέσβου από την Suami Sivamurti-Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση των 2 ομιλιών σχετικά με τη Γιόγκα


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση των 2 ομιλιών σχετικά με τη Γιόγκα, που θα πραγματοποιήσει η κα Suami Sivamurti, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015, στις 7:30 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου &Νησιωτικής Πολιτικής, στη Μυτιλήνη, (θέμα: Γνώθι σ’ αυτόν, το κλειδί για μια πλήρη ζωή),  και την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015, 11:00 - 13:00, στο Ξενοδοχείο “OlivePress”, στη Μήθυμνα, (θέμα: Τεχνικές διαλογισμού και διαχείριση του νου).

Η κα Sivamurti, ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Λέσβου, κ. Σπύρο Γαληνό και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού – Τουρισμού, κ. Αστυρακάκη Κώστα, τον Γ.Γ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιαννέλη Γιάννη, για τη έμπρακτη συμπαράσταση τους, καθώς και τον κ. Πιτούλη Δημήτρη, Διευθυντή του ξενοδοχείου Olive Press, για την ευγενική χορηγία του.

Ο Αντιδήμαρχος, κ. Κώστας Αστυρακάκης, τόνισε τη σημασία της εκδήλωσης για την προβολή του νησιού, καθώς και για την ενημέρωση των συμπολιτών μας.

Τέλος ο κ. Πιτούλης, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «αφουγκραζόμενοι την ανάγκη των ανθρώπων σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας, φιλοξενούμε την Σουάμι Σιβαμούρτι, που ο λόγος της και ο τρόπος ζωής της μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα για όλους μας».