Ο Μυτιληνιός Dj & Producer Mic Meimaroglou στις top 3 επιλογές του Vodafone CU-Για να επιτευχθεί ο στόχος χρειάζεται την ψήφο σου!

Ανακοίνωση:



Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!

Μόλις ενημερώθηκα ότι η συμμετοχή μου για το Vodafone Cu onStage του Reworks ακυρώνεται γιατί έγινε καταγγελία από τους άλλους υποψήφιους σχετικά με το όριο ηλικίας συμμετοχής στον διαγωνισμό, κάτι για το οποίο δεν γνώριζα και δεν ενημερώθηκα από την εταιρία διοργάνωσης του διαγωνισμού.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω απο καρδιάς όλους τους φίλους που στηρίξατε την συμμετοχή μου και ελπίζω να τα πούμε σύντομα on Stage

Αρχική ενημέρωση:

Ο Μυτιληνιός Dj & Producer Mic Meimaroglou βρίσκεται στις top 3 επιλογές του Vodafone CU για το μεγαλύτερο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής της Ελλάδος "Reworks Festival" που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Θεσσαλονίκη. 


Ο Mic Meimaroglou ξεχώρισε από καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα, για να διεκδικήσει μια εμφάνιση στο κεντρικό μουσικό Stage τουReworks ανάμεσα σε μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής ηλεκτρονικής σκηνής όπως "Ellen Alien",  "Pan-Pot" και άλλους το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου.

Για να επιτευχθεί ο στόχος χρειάζεται την ψήφο σου!

Αν θέλεις πάτησε στο παρακάτω Link για να υποστηρίξεις την συμμετοχή του: http://www.vodafonecu.gr/gr/cu-onstage/#scene2
στην συνέχεια πάτησε το κόκκινο κουμπί κάτω από την αφίσα με το όνομα του και μετά το κουμπί "Vote".


Θα πρέπει να είσαι στο Facebook για να μετρήσει η ψήφος.

Λήξη ψηφοφορίας Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015 & ώρα 14.00.

Περισσότερες πληροφορίες στο προσωπικό του fun page στο Facebook
https://www.facebook.com/micmeimaroglou