Δωρεά σχολικών ειδών για τους μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Λέσβου από τον Παλεσβιακο

 Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Οργανισμού «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου» κα Αναστασία Αντωνέλλη, κάνει γνωστά τα παρακάτω:


 «Μια ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε στα γραφεία του Οργανισμού μας. Μας επισκέφθηκαν ο κ. Καρακλάς Δημήτρης, Πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Παλλεσβιακού μας.

Έφεραν και μας παρέδωσαν σχολικά είδη, για τους μαθητές που θα φοιτήσουν φέτος στο Κοινωνικό μας Φροντιστήριο, ενημερώνοντας μας ότι, έδωσαν φιλικό αγώνα την Κυριακή που μας πέρασε με τον ποδοσφαιρικό Σύλλογο των Δικηγόρων Σμύρνης, για τον σκοπό αυτό.

Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου, στους Παλαιμάχους  του Παλλεσβιακού, που μας νοιάζονται και μας σκέφτονται. Και δεν είναι η πρώτη φορά.


Είναι απ’ τους λίγους συλλόγους που συμπαραστέκονται έμπρακτα στην προσπάθεια του Δήμου μας, να είμαστε κοντά σε όσους μας έχουν ανάγκη, αποδεικνύοντας ότι ο ποδοσφαιρικός αθλητισμός δεν περιορίζεται μόνο στα γήπεδα, αλλά  μπορεί και πρέπει να είναι αλληλέγγυος των κοινωνικών αναγκών.»