Καταφθάνει στην Λέσβο για μία μοναδική live εμφάνιση ο Παντελής Παντελίδης στο ΟΧΥ CLUB-Χαμός για το μαγικό χαρτάκι της εισόδου

Είναι ο λαικός τραγουδιστής που τουλάχιστον τα τελευταία δύο χρόνια σαρώνει στην κυριολεξία και έχει τεράστιο ρεύμα στην νεολαία και όχι μόνο.
Ο λόγος για τον Παντελή Παντελίδη που έχει καταφέρει να σιγοτραγουδούν σχεδόν όλοι τις επιτυχίες του «Γίνεται», «Δεν ταιριάζετε σου λέω», «Όνειρο ζω», «Είχα κάποτε μία αγάπη», κ.α.

Ο 31χρονος καλλιτέχνης που παρά την μεγάλη επιτυχία και τον πανζουρλισμό που παρατηρείται στα live μουσικά προγράμματα και εμφανίσεις του, παραμένει σεμνός και προσγειωμένος, αναμένεται την Τέταρτη 05 Αυγούστου 2015 το βράδυ στο OXY CLUB , όπως μαρτυρούν οι αφίσες που ήδη τοποθετήθηκαν σε διάφορα σημεία, στην Λέσβο για μία μοναδική live εμφάνιση μαζί με την ορχήστρα του.

Μόλις μαθεύτηκε η είδηση του ερχομού του Παντελή Παντελίδη στο OXY CLUB στην Πέτρα Λέσβου, έχουν αρχίσει και τα τηλέφωνα που ρωτάνε για τιμές σε τραπέζια και μπαρ!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από πληροφορίες που έχουμε από τους ιδιοκτήτες του OXY CLUB είδη τα εισιτήρια που έχουν βγει στην κυκλοφορία είναι πολύ λίγα στον αριθμό καθώς ειδικά τις πρώτες ημέρες γινόταν πανικός στα καταστήματα που τα προπωλούσαν παρά το αυξημένο της εισόδου στα 20€. Να τονίσουμε ότι όπως μας δηλώσαν οι διοργανωτές αναμένονται πολλές εκπλήξεις και ένα μαγικό βράδυ υπό το φως του Αυγουστιάτικου Φεγγαριού.

Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com

«ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ LIVE» summer 2015 στο OXY CLUB

Τετάρτη 05 Αυγούστου 2015 και ΩΡΑ άνοιγμα εισόδου: 22:00


ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 20€ + ένα ποτό

Σημεία Προπώλησης:

IGFA CAR RENTAL (Προκυμαία Μυτιλήνης)

ΚΤΕΛ Υπεραστικά (Αγ Ειρήνης Μυτιλήνη)

Η.Χ.Ω Α.Ε (Παγανη Μυτιλήνης)

DALLIS CLUB DE BEAUTE (Μολυβος Λέσβου)

ΜΑ MAISON (Καλλονή Λέσβου)



Warm up :

ANTONY PLKiriakos D (Resident DJs of OXY Club)

ΗΜΕΡΑ: Τετάρτη 05 Αυγούστου 2015

ΩΡΑ: 22:00…..

More Info - Κρατήσεις:

OXY CLUB

Στον δρόμο μεταξύ Πέτρας και Μολυβου Λέσβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 698-3820948- 697-3816233


Official facebook OXY: OXY









Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Λεσβιακό Καλοκαίρι 2015»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos