Πλήθος συμμετοχών στην 8η καλοκαιρινή Ποδηλατάδα στα χωριά της Γέρας (ΦΩΤΟ)

Ο «Παγγεραγωτικός» Πολιτιστικός Σύλλογος Γέρας διοργάνωσε, για 8η συνεχή χρονιά, την καλοκαιρινή Ποδηλατάδα στα χωριά της Γέρας.


Αν και ο αερας δυχκολεψε καπως τις προσπαθειες των μικρων και μεγαλον ποδηλατων η μεγαλύτερη και μαζικότερη ποδηλατοδρομία στο νησί μας, που είναι, πλέον, θεσμός, με παλλεσβιακή εμβέλεια και απήχηση, ξεκινήσε λιγο μετα στις 7 μ.μ. το απόγευμα, του Σαββάτου 1 Αυγούστου, από την περιοχή «Ξέρες» στην Ευρειακή και το "Iera club"

 Η διαδρομή, μήκους περίπου 20 χιλιομέτρων, εύκολη και ευχάριστη, για μικρούς και μεγάλους, ακόμη και για απλούς φίλους του ποδηλάτου, κινήθηκε παράλληλα με τις δαντελωτές ακτές του κόλπου της Γέρας από την Ευρειακή και, στη συνέχεια, μέσω του απέραντου γεραγώτικου ελαιώνα και των δροσερών, καταπράσινων περιβολιών του κάμπου της Γέρας έφτασε και διέσχισε τα όμορφα χωριά της.

Ο τερματισμός έγινε μέσω περιοχής Μαρμάρου και παραθαλάσσια πάλι στην Ευρειακή.

Μικροί και μεγάλοι το διασκέδασαν και στο τέλος όλοι πήραν αναμνηστικά καπέλα και δίπλωμα συμμετοχής..

Το LesvosPost.com παραβρέθηκε στην ποδηλατάδα και κατέγραψε τα παρακάτω πλάνα

Το LesvosPost.com θα δεν πάει διακοπές και θα είναι εδώ για να καταγραφεί πλάνα και ρεπορτάζ από την καλοκαιρινή Λέσβο….

Μπείτε στην ομάδα μας στο FB:https://www.facebook.com/groups/summerlesvos




















Εντοπίστε δραστηριότητες και εκδηλώσεις στη Μυτιλήνη και όλη τη Λέσβο.

Αποφασίσαμε όλη η ομάδα του LesvosPost.com να φτιάξουμε μια καινούρια ομάδα που θα λέγεται «Λεσβιακό Καλοκαίρι …»Εδώ καθημερινά θα υπάρχουν ρεπορτάζ από την καλοκαιρινή Λέσβο (παραλίες, πάρτι, ουζάκια, ταβέρνες, συναυλίες, εκδηλώσεις κτλ).
Σημαντικό: Επίσης χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων σας για να βγάλουμε την «Καλοκαιρινή Λέσβο» και προς τα έξω ….. Από σήμερα λοιπόν μπορείτε όλοι σας να γίνεται οι ανταποκριτές μας στέλνοντας μας βίντεο, Φώτο, κείμενα, αφιερώματα που έχουν σχέση με την «Καλοκαιρινή Λέσβο…» Από σήμερα η «Καλοκαιρινή Λέσβος» έρχεται στο υπολογιστή σας..!! (φυσικά στο κάθε τι που μας στέλνεται θα αναφέρεται το όνομα σας)


Περιμένουμε λοιπόν το δικό σας καλοκαιρινό ρεπορτάζ την δικιά σας εκδήλωση εδώ στο mail μας lesvospost@gmail.com