3 συλλήψεις για δυνατή μουσική σε μπαρ στον Μολυβο

Συνελήφθησαν -3- άτομα, για παραβάσεις σχετικές με τη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος


 Χθες (02-08-2015) τα ξημερώματα, στο πλαίσιο ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή της Μήθυμνας Λέσβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Μήθυμνας και της Ο.Π.Κ.Ε. (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, τρία (3) άτομα (2 ημεδαποί και ένας υπήκοος Ολλανδίας), ηλικίας 21,23 και 25 ετών, για παραβάσεις σχετικές με τη λειτουργία δύο καταστημάτων, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για τα ίδια αδικήματα, σε βάρος δύο ακόμη ημεδαπών ηλικίας 29 και 48 ετών.

Πιο συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση, κατά τη διάρκεια ελέγχου σε κατάστημα ιδιοκτησίας του 29χρονου και της 48χρονης, οι οποίοι απουσίαζαν, διαπιστώθηκε ότι ο 23χρονος, ως υπεύθυνος του καταστήματος, είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, σε ώρες κοινής ησυχίας, αναπαράγοντας μουσική, η ένταση της οποίας ξεπερνούσε το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο.


Στη δεύτερη περίπτωση, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα ιδιοκτησίας του 25χρονου, όπου ο 21χρονος απασχολούταν ως υπεύθυνος, διαπιστώθηκε ότι οι προαναφερόμενοι είχαν θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, σε ώρες κοινής ησυχίας, αναπαράγοντας μουσική, σε ένταση άνω του μεγίστου επιτρεπτού ορίου και χωρίς την απαιτούμενη άδεια από την Α.Ε.Π.Ι. (Ανώνυμη Εταιρεία Πνευματικών Δικαιωμάτων).