«ΑΝΑΣΤΑ» καλοκαιριάτικα με τον Πάνο Καλιδη Live στο ISLAND CLUB την 01 Αυγούστου 2015 (Πλωμάρι Λέσβου)-Χορηγός LesvosPost.com

Σάββατο 01 Αυγούστου o Πάνος Καλίδης τραγουδάει για σένα στην Λέσβο, στο Island club μαζί με την 10μελη ορχήστρα του.

Παραγνωριστήκαμε μωρό μου και Είσαι η αιτία που Πας να με Τρελάνεις απλά με ένα Γεια σου... για party ετοιμάσου... γιατί αφού είσαι Σπίρτο το κατάλαβες ότι είναι μια Τρελή Ιδέα...

Για μία και μοναδική βραδιά, ο Πάνος Καλίδης θα εμφανιστεί στο Island club όπου θα τραγουδήσει τις δικές του επιτυχίες αλλά και άλλων καλλιτεχνών. Ο Πάνος διαθέτει υπέροχη φωνή αλλά και εξαιρετική σκηνική παρουσία. Στις 01 Αυγούστου οι θαυμαστές του θα τον αποθεώσουν και όλοι μαζί θα τραγουδήσουν το "Έχω γιορτή", το "Μια ακόμα μαχαιριά", « ΑΝΑΣΤΑ» και πολλά ακόμη. Μετά τις επιτυχημένες του εμφανίσεις το χειμώνα σε μεγάλο μαγαζί του κέντρου, ο Πάνος Καλλίδης αποφάσισε να ξανά έρθει στην Λέσβο και αποκλειστικά στο Island club για δεύτερη συνεχή χρονιά με σκοπό την διασκέδαση των Λέσβιων.

Σας περιμένουμε όλους στο Island club live για να περάσουμε ένα υπέροχο καλοκαιρινό βράδυ LIVE...... 

Πρώτη Αυγούστου γιορτάζουμε... ανοδικά μέχρι το ξημέρωμα…με Πάνο Καλίδη και την 10μελη ορχήστρα του LIVE στο Island club!


Πάνος Κάλίδης 

Ο Πάνος Κάλίδης γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου στην Δράμα. Από πολύ μικρός αγαπούσε την μουσική και το τραγούδι και ποτέ δεν έχανε την ευκαιρία να τραγουδάει για να διασκεδάσει συγγενείς και φίλους. Όλοι τον παρότρυναν να ασχοληθεί και επαγγελματικά με το τραγούδι καθώς είχε πάντα υπέροχη φωνή και ήταν αυτό που ήθελε να κάνει.

Ο Πάνος Καλίδης ξεκινώντας την καριέρα του έκανε την πρώτη του επαγγελματική συνεργασία σε ηλικία 20 ετών σε νυχτερινά μαγαζιά της Δράμας και της Ξάνθης, καθώς και σε γνωστά μαγαζιά της Βορείου Ελλάδος. Συνέχισε με συνεργασίες του στη Θεσσαλονίκη όπου γρήγορα ξεχώρισε ως λαϊκός καλλιτέχνης. Από το 2010 ξεκίνησε την συνεργασία του με τον Φοίβο.

Ο Πάνος Καλίδης είναι παντρεμένος με την Λεάννα Μάρκογλου και έχει δύο κόρες. Αγαπάει πολύ την οικογένειά του και το ελεύθερο χρόνο του τον αφιερώνει αποκλειστικά στις γυναίκες της ζωής του 

Χορηγός επικοινωνίας και υποστήριξης LesvosPost.com



Warm up :

MICHALIS X. (Resident DJ of ISLAND CLUB)
ΗΜΕΡΑ:  Σάββατο 01 Αυγούστου 2015
ΩΡΑ: 00:00…..
ΕΙΣΟΔΟΣ: Τιμη εισόδου: 15€ (με ποτό)
Δεύτερο ποτό 7€
Τιμή φιάλης 100€ ( η είσοδος αφαιρείτε)
More Info - Κρατήσεις:

Στον δρόμο προς Μελιντα λίγο έξω από το Πλωμαρι Λέσβου
Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες: 6980480000, 69787031107
Official facebook Island: Island Club, Plomari


Το LesvosPost.com θα είναι χορηγός επικοινωνίας σε όλα τα μεγάλα event του Island club….. Έρχονται μεγάλες εκπλήξεις….

Σας περιμένουμε και φέτος για ένα αξέχαστο καλοκαίρι!


Κάθε Παρασκευή και Σάββατο η διασκέδαση χτυπάει "κόκκινο" στο club Island στο Πλωμάρι Λέσβου!

Με απίστευτη θέα και μουσική, οι καλοκαιρινές νύχτες αποκτάνε άλλη διάσταση και όλα αυτά μέχρι ο ήλιος να βγεί!Στο club Island στο Πλωμάρι της Λέσβου η διασκέδαση δεν σταματά ποτέ!

Η αίσθηση του ανοιχτού beach bar διπλά στην θάλασσα και κτισμένο αμφιθεατρικά πάνω σε βράχο θα σας δημιουργήσει την αίσθηση της ελευθερίας και μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης.

Επώνυμοι τραγουδιστές, διάσημοι DJs και αλλά μοναδικά πάρτι διοργανώνονται για να σας διασκεδάσουν μέχρι τελικής πτώσεως!


Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Λεσβιακό Καλοκαίρι 2015»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos