CRAZY Σάββατο με ΘΕΜΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ LIVE @OXY CLUB #SAT 01/08/15 (Πέτρα Λέσβου)

Ο ΘΕΜΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ special guest dj στο " OXY CLUB " να μας ξεσηκώσει με τις πιο in μουσικές επιλογές το Σάββατο 01 Αυγούστου 2015!!!


Αυτό το Σάββατο ο Θέμης Γεωργαντάς θα βρεθεί πίσω από τα decks και θα μας διασκεδάσει με πολλές Ελληνικές και ξένες επιτυχίες.

Η επιλογή του δεν είναι τυχαία μιας και μιλάμε για ένα πολυτάλαντο καλλιτέχνη που έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στο ιστορικό του και ο κόσμος τον αγαπάει...

Τα decks θα πάρουν φωτιά!

Το OXY CLUB υποδέχεται για πρώτη φορά τον Θέμη Γεωργαντά!

Ο αγαπημένος παρουσιαστής και μουσικός παραγωγός θα πάρει θέση πίσω από τα decks και θα ξεσηκώσει τον κόσμο που θα βρεθεί στο hot spot της Λέσβου!

|| Γνωρίστε τον καλύτερα ||

Warm up :

ANTONY PLKiriakos D (Resident DJs of OXY Club)

ΗΜΕΡΑ: Σάββατο 01 Αυγούστου 2015

ΩΡΑ: 22:00…..

Γενική Είσοδος 10€ με το πρώτο ποτό δωρεάν







Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com

More Info - Κρατήσεις:

OXY CLUB

Στον δρόμο μεταξύ Πέτρας και Μολυβου Λέσβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 698-3820948


Official facebook OXY: OXY


Σας περιμένουμε και φέτος για ένα αξέχαστο καλοκαίρι!


Ένας χώρος πλήρως διαμορφωμένος ανακατασκευασμένος,που ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα αγγίζει τα επίπεδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών και είναι ικανός να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη.

Το OXY CLUB και η ομάδα του με πρωτότυπα θεαματικά events , υπεροχές παρουσίες, επαγγελματίες χορευτές - χορεύτριες, με τους καλύτερους DJ’s στα decks που θα σας ξεσηκώσουν με ρυθμούς Mainstream , Deep House , Hip hop, ελληνικούς, ξένους, αλλά και με live εμφανίσεις επώνυμων καλλιτεχνών σας υπόσχεται αξέχαστες βραδιές διασκέδασης.

Το άψογο service θα είναι πάντα στην διάθεσή σας, καθώς επίσης και τα άνετα prive.


Το OXY CLUB θα σας προσφέρει την αίσθηση μιας προσιτής πολυτέλειας την οποία όλοι επιθυμούμε και αναζητούμε να απολαύσουμε. Σίγουρα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην νυχτερινή διασκέδαση. 


Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Λεσβιακό Καλοκαίρι 2015»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos