Επιταγή 5.000€ από τον ΟΤΕ προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λέσβου (ΦΩΤΟ)

Τον Δήμαρχο Λέσβου κ. Σπύρο Γαληνό επισκέφθηκε την Πέμπτη 28 Μαΐου 2015, η Κα Κική Ζαννιά, Υποδιευθύντρια Εταιρικής Ευθύνης και Δημοσίων Σχέσεων του ΟΤΕ, μαζί με άλλα στελέχη του ΟΤΕ που βρέθηκαν  στη Λέσβο στα πλαίσια του 40ου Συνεδρίου Πολιτιστικής ‘Ένωσης Εργαζομένων ΟΤΕ.



Η Κ.α Ζαννιά παρέδωσε στον κ. Γαληνό επιταγή ύψους 5.000 ευρώ για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου. Παρόντες ήταν η  αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας κ. Αναστασία Αντωνέλλη, ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Κατσαρός Κωνσταντίνος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Ψάνης.

Η κυρία Αντωνέλλη παραλαμβάνοντας με τη σειρά της από το Δήμαρχο την επιταγή, πέρα από τις ευχαριστίες της για την έμπρακτη συνδρομή του ΟΤΕ στην λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου τόνισε ότι η χορηγία αυτή  αποτελεί ύψιστη πράξη πολιτισμού.



Τέλος, ο κ. Γαληνός, αφού ευχαρίστησε θερμά και εκείνος, την εκπρόσωπο του ΟΤΕ για αυτή την σημαντική και με κοινωνική ευαισθησία χειρονομία, έδωσε σε όλους τους παραβρισκόμενους αναμνηστικά δώρα.