Ρεκόρ προσέλευσης στην πρώτη εθελοντική αιμοδοσία για το 2015 του Συλλόγου Εθελοντών αιμοδοτών Ευεργετουλα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία για το 2015 του Συλλόγου μας  που έλαβε χώρα στο δημοτικό σχολείο  Κάτω Τρίτους. Προσήλθαν συνολικά 62 άτομα εκ των οποίων αιμοδότησαν οι 41.


 Σημαντικό είναι ότι και σε αυτήν την αιμοδοσία, όπως και στις προηγούμενες είχαμε προσέλευση νέων αιμοδοτών και μάλιστα σημειώσαμε ρεκόρ προσέλευσης κάτι που είναι πολύ θετικό για την εξέλιξη της δραστηριότητας του συλλόγου μας. Συγκεκριμένα προσήλθαν 12  άτομα εκ των οποίων οι 9 έδωσαν κανονικά. Δυστυχώς λόγω έξαρσης των ιώσεων αυτή την περίοδο πολλοί από τους αιμοδότες μας απείχαν από την αιμοδοσία, αλλά  η ανταπόκρισή τους ήταν άμεση και μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο μας. Ένα έργο που είναι πραγματικά δύσκολο την εποχή που διανύουμε και για το οποίο ζητάμε συνεχώς την υποστήριξη και τη συνεργασία της διοίκησης του Νοσοκομείου Μυτιλήνης.

 Θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε θερμά για την υποστήριξη και την κινητοποίηση των τοπικών συλλόγων του Κάτω Τρίτους, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κάτω Τρίτους & Μυχούς, τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων Κάτω Τρίτους, τον πατέρα Κυριάκο Ψωμά, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα μας, συμμετέχοντας ενεργά κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας και τον πατέρα Χαράλαμπο Σινάνη για τις προσπάθειες που καταβάλει για προσέλκυση νέων αιμοδοτών, όντας αιμοδότες και οι ίδιοι.

Για το ΔΣ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΙΜΟΥ ΕΜΜ. ΙΩΑΝΝΑ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΖΙΝΝΗΣ ΠΑΝ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ