Έρχεται προπονητής εγνωσμένης αξίας στον Αιολικό με στόχο την άνοδο στην Β Εθνική….

Στον Αιολικό η νίκη επί της Μανωλάδας την Τετάρτη, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα αλλά και την εμφάνιση της ομάδας, «αναγκάζει» την διοίκηση να κινηθεί σε όλα τα επίπεδα, μήπως και προλάβει να αντιστρέψει την κατάσταση που μέχρι πρότινος φαίνονταν μη ανατρέψιμη.


Ο Βαγγέλης Γούτης μετρά ώρες στην ομάδα καθώς η διοίκηση έχει αποφασίσει να τον αντικαταστήσει και ήδη από χτες υπήρχαν επαφές με δυο προπονητές. Μάλιστα ο Αιολικός προσέγγισε και τον Κώστα Παναγόπουλο, προπονητή του Πανιωνίου μέχρι πρότινος, αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις του ήταν μάλλον υψηλές για να δεδομένα της ομάδας χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και επαναπροσέγγιση των δυο πλευρών, ενώ δυνατά παίζουν και τα ονόματα του Μπολάνου και Καβακά ο οποίος φεύγει απο το Άργος. Στην διοίκηση έδωσαν πίστωση χρόνου στον Γούτη στα δυο παιχνίδια με Αστέρα Μαγούλας και Δόξα Μανωλάδας ωστόσο η εικόνα της ομάδας ήταν απογοητευτική (παρά τις νίκες οι οποίες ήρθαν όπως ήρθαν) και η γκέλα είναι θέμα χρόνου να γίνει σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια αν δεν αλλάξει κάτι.

Έτσι ο Γούτης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει παρελθόν και ο νέος τεχνικός όποιος και αν είναι θα κάνει το ντεμπούτο του στον αγώνα με την Αχαική την μεθεπόμενη Κυριακή μιας και αυτή την εβδομάδα ο Αιολικός έχει ρεπό. Στα μεταγραφικά τώρα χτες αναμένονταν στο νησί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ο οποίος αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή με την διοίκηση να μην διαρρέει το όνομα του, κάνοντας ωστόσο λόγο για παίκτη με εμπειρία και παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες. Επίσης χτες υπέγραψε τελικά και ο Κώστας Λίμα ο οποίος μετά από διαβουλεύσεις επί διαβουλεύσεων με την Κόρινθο όπου ανήκει, πήρε την ελευθέρας του και θα φορέσει την φανέλα του Αιολικού.

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής την Κυριακή έχει ως εξής:

16η Αγωνιστική

Αχαϊκή – Ερμής Κιβερίου
Πανελευσινιακός – Ζακυνθιακός
Μανδραϊκός – Δόξα Μανωλάδας
ΠΑΟ Βάρδας – Βύζας Μεγάρων
ΠΑΟ Λουτρακίου – Αστέρας Μαγούλας
Καλαμάτα – Κύμη
Παναργειακός – Παναρκαδικός
Ρεπό: Αιολικός


Πηγη ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ