Δωρεάν επιμορφωτικό σεμινάριο στην Μυτιλήνη με θέμα την Φορολογία Εισοδήματος από το Ο.Ε.Ε

Το 13ο Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικού Αιγαίου του Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών και των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει στην Μυτιλήνη επιμορφωτικό σεμινάριο σεμινάριο πέντε (5) ωρών με θέμα:


Επιλογή Πρακτικών θεμάτων Φορολογίας Εισοδήματος από το νέο φορολογικό τοπίο με τον ΚΦΕ-Ν. 4172/2013, όπως ισχύει από 1-1-2014  με χρηστικούς πίνακες.

Τα Ε.Λ.Π. με τον ΚΦΑΣ από την πρακτική ματιά που ενδιαφέρει τον  Λογιστή – Φοροτεχνικό.

Το  φορολογικό τοπίο στα πρατήρια υγρών καυσίμων με το  σύστημα εισροών –εκροών.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί  στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου, Π. Κουντουριώτη 71, την Κυριακή 08 Φεβρουαρίου 2015 με ώρα έναρξης 08.30 και θα έχει διάρκεια πέντε (5) ώρες, με εισηγητή τον κο Χριστόπουλο Γεώργιο- Λογιστή Φοροτεχνικό - Εισηγητή Φορολογικών Σεμιναρίων.

Δικαίωμα συμμετοχής στο σεμινάριο έχουν τα μέλη του Ο.Ε.Ε., εφόσον έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (Υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης).

Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς. Όσοι ενδιαφερόμενοι υπάγονται σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να προσκομίσουν αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ.

Το σεμινάριο διατίθενται δωρεάν.

Μετά το τέλος του σεμιναρίου και εφόσον αιτηθεί από τον ενδιαφερόμενο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο oee13pt@oe-e.gr θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 22510-37367 καθημερινά από τις  9.00 έως τις 14.00.