Το εορταστικό πρόγραμμα της αυθεντικής λαϊκής διασκέδασης στην «ΚΟΥΝΤΟΥΡΟΥΔΙΑ LIVE» (ΜΥΤΙΛΗΝΗ)- Κλείστε τώρα θέση……..

Γιορτινές μέρες, χωρίς αυθεντική διασκέδαση, χωρίς «ΚΟΥΝΤΟΥΡΟΥΔΙΑ LIVE» δεν γίνεται…


O Ντίνος Αλεξανδρής, ο Πάνος Γαληνός και η παρέα τους, έφεραν τελικά τα πάνω κάτω στο μέχρι πρότινος χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης… κάνοντας must την «ΚΟΥΝΤΟΥΡΟΥΔΙΑ live»  στην ομώνυμη περιοχή της Κουντουρουδιας Μυτιλήνης ((περιοχή Σκάλας Λουτρών Λέσβου)!

Το πιο ανατρεπτικό νυχτερινό πρόγραμμα, με πρωταγωνιστές, τον κόσμο, το κέφι, το χορό και την non stop γλέντι μέχρι το πρωί. O Ντίνος Αλεξανδρής, ο Πάνος Γαληνός και μια μεγάλη ομάδα από νέους και πολλά υποσχόμενους τραγουδιστές και ορχήστρα, κλέβουν την παράσταση στην νυχτερινή διασκέδαση της Μυτιλήνης!

Το Εστιατόριο -Ξενοδοχείο Κουντουρουδιά ιδιοκτησίας της εταιρείας ΓΟΝΙΔΕΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ Ο.Ε. βρίσκεται σε μια μαγευτική τοποθεσία δίπλα στο κύμα ,με θέα το γραφικό λιμανάκι της Κουντουρουδιάς..

Το «Κουντουρουδιά Live» λειτουργεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο καθώς και στις αργίες, με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, το οποίο μπορεί καθένας να απολαύσει είτε πίνοντας το ποτό του στο μπαρ, είτε ανοίγοντας μπουκάλι σε τραπέζι.

Στα live του μαγαζιού μεγάλο ρόλο παίζει η οργανωμένη και έμπειρη ορχήστρα του μαγαζιού και φυσικά σε αυτή δεσπόζει το όνομα του Ντίνου Αλεξανδρή πρόσφατα στην ορχήστρα προστέθηκε και η νεανική φωνή του Πάνου Γαληνού.  

Επισκεφθείτε το Εστιατόριο-Ξενοδοχείο Κουντουρουδιά στην Κουντουρουδιά (περιοχή Σκάλας Λουτρών Λέσβου) και μια δοκιμή θα σας πείσει.

Το Εστιατόριο-Ξενοδοχείο Κουντουρουδιά διαθέτει και σελίδα στο facebook ΕΔΩ

Για τις μέρες των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς οι ημέρες λειτουργίας της «ΚΟΥΝΤΟΥΡΟΥΔΙΑ LIVE» είναι οι εξής:

Τετάρτη 24/12 (παραμονή Χριστουγέννων)
Πέμπτη 25/12 (Χριστούγεννα)
Παρασκευή 26/12
Σάββατο 27/12
Τετάρτη 31/12 (παραμονή πρωτοχρονιάς)

2015

Πέμπτη 01/01/15 (Πρωτοχρονιά)
Παρασκευή 02/01/15
Σάββατο 03/01/15

Εστιατόριο-Ξενοδοχείο Κουντουρουδιά LIVE:
Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα 22510-91565 και 6975699869.

Το Εστιατόριο-Ξενοδοχείο Κουντουρουδιά διαθέτει και σελίδα στο facebook ΕΔΩ

Για ποτό η φαγητό πάμε Κουντουρουδια για αυθεντική λαϊκή διασκέδαση….

ΧΩΡΙΣ ΜΕΝΟΥ.. ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΟΔΟ….

Κλείστε τώρα θέση……..


Για δημοσίευση του δικού σας εορταστικού προγράμματος από το κατάστημα σας η δημοσίευση ευχών στείλτε στο e-mail μας lesvospost@gmail.com η καλέστε στο 6972012896.. Τιμές ΣΟΚ