Νέα παιδικά τμήματα Kickboxing από 4 ετών στον ΑΙΑΣ MYTILENE- Νέα γκρουπ από 07/01

Το παιδικό τμήμα Kickboxing αποτελείται από τα βλαστάρια του Fight Club ΑΙΑΣ MYTILENE. Οι σημερινές μας ελπίδες, οι αυριανοί πρωταθλητές και ολυμπιονίκες.


Καθημερινά παιδικά τμήματα Kickboxing για παιδιά ηλικίας από 4 έως και 12 ετών. Γυμναστική και φυσική κατάσταση, αυτοπεποίθηση, ισορροπία, σεβασμός, πειθαρχία και αυτοάμυνα είναι μερικά από τα ωφέλη που μπορεί το παιδί να αποκομίσει μέσα από την προπόνηση του Kickboxing.

Ο ΑΙΑΣ MYTILENE, αποφάσισε να προχωρήσει στην δημιουργία παιδικού τμήματος για παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών.  

Ξεκινάμε την φετινή χρονιά με τμήμα Kick Boxing - Πυγμαχίας για τους μικρούς φίλους, ούτως ώστε να αποκτήσουν τις βάσεις για οποιοδήποτε μαχητικό άθλημα θέλουν να ακολουθήσουν μετά την ηλικία των 12..

Πυγμαχία και κkick boxing, τα οποία κτίζουν άριστη φυσική κατάσταση, γυμνάζει όλο το σώμα αρμονικά και μαθαίνει στα παιδιά το μέρος των κτυπημάτων που θα χρειαστούν και στο Παγκράτιο. Στην αρχαιότητα καλλιεργούνταν το ανάλογο Πυξ Λαξ (πυγμές – λακτίσματα) για να βοηθάει τους αθλητές του Παγκρατίου να γυμνάζονται και να ασκούνται στα κτυπήματα.

Το άθλημα καλλιεργείτε με όλους τους κανόνες και μέτρα ασφαλείας και υπάρχουν ειδικές οικονομικές τιμές για την αγορά προστατευτικού εξοπλισμού.

Προπονητής του παιδικού τμήματος είναι ο παγκόσμιος και καταξιωμένος αθλητής του Kickboxing Χρήστος Αλαφακης.


Δηλώστε συμμετοχή στα τηλ 6989673073 & 22510-55130 είτε από κοντά στη διεύθυνση Καραντώνη 11 Μυτιλήνη (Πλάτανος αλυσίδα)