Καλλονή μόνο για ένα ημίχρονο..μετά ήρθε ο διασυρμός στο κατάμεστο στάδιο Μυτιλήνης- ΑΕΛΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-5 (Φώτο)

Μέσα στο κατάμεστο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης η Καλλονή κοίταξε στα ίσια τον πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακό αλλά μόνο για ένα ημίχρονο.


Ο Ολυμπιακός ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 11 λεπτό με κεφάλια από το πουθενά του αρχηγού Μανιάτη. Η Καλλονή πίεσε στην συνεχεία είχε αρκετές ευκαιρίες για γκολ αλλά οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον πινάκα να δείχνει 0-1 υπέρ του Ολυμπιακού.

Στο 2ο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε με άγριες διαθέσεις στο στάδιο Μυτιλήνης καθώς μέσα σε ένα δίλεπτο πετυχε 2 γκολ. Συγκεκριμένα στο 62 ο Πιππινης από λάθος έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής υπέδειξε την άσπρη βούλα, ο Ντομινκεζ εκτέλεσε και το σκορ έγινε 0-2, στο 65΄ο Μπενιτεζ με ωραία ενέργεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0, και στο 73΄ο Μπενιτεζ ολοκλήρωσε το σόου του με το 4-0.. Στο 75΄ο Μπουχαλακης με ωραίο σουτ ανέβασε στο 0-5 το σκορ όπου ήταν και το τελικό.

Στο τέλος του αγώνα παίχτες, οπαδοί και τεχνικό team και των δυο ομάδων αποχαιρέτισαν όπως έπρεπε ένα παγκόσμιας κλάσης παίχτη το Ερικ abidal..
Πραγματικά ζήσαμε μεγάλες στιγμές στο στάδιο Μυτιλήνης… Αργότερα θα έχουμε και αποκλειστικά βίντεο από αυτό που ζήσαμε μέσα και έξω από το στάδιο

Σε λίγο περισσότερα

Μείνετε συντονισμένοι για το 3ο ημίχρονο του αγώνα με φωτογραφίες και βίντεο..