Το παλαιότερο ψητοπωλείο της Μυτιλήνης με 45 χρόνια εμπειρίας «ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ»..Εσύ δοκίμασες;

Το ψητοπωλείο ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ ξεκίνησε το 1969 στη Μυτιλήνη. Είναι ένα από τα πρώτα ψητοπωλεία που καθιέρωσε το σουβλάκι στο νησί.


Ιδιοκτήτης του, είναι ο κ. Μανώλης Ευσταθίου, ο οποίος με την ιστορία 45 χρόνων του ψητοπωλείου, ανέλαβε την επιχείρηση της οικογένειας του και δημιούργησε ένα κατάστημα, που στον ανανεωμένο και ειδικά διαμορφωμένο με τραπεζοκαθίσματα, εσωτερικό του και εξωτερικό του χώρο, μπορεί κανείς να απολαύσει εκεί τις νοστιμιές ή να τις παραγγείλει στο δικό του χώρο.

Η πλέον ραγδαία αναπτυσσόμενη κατηγορία μικρο-επιχειρηματιών στο νησί είναι οι ιδιοκτήτες καφετεριών και οι σουβλατζήδες. Η εποχή, βλέπεις, ευνοεί τη διασκέδαση μέσω αυτής της οδού, κυρίως για το λόγο ότι τη "βγάζεις" πάμφθηνα. Εξ ου και οι έξοδοι για καφέ ή σουβλάκι είναι must όσο ποτέ άλλοτε. 

Για παράδειγμα, αν έχεις περάσει από τη Πλατεία Αλυσίδας, σίγουρα θα έχεις προσέξει το "ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ", το οποίο είναι από τα παλαιότερα σουβλατζίδικα της πόλης μας με 45 χρόνια εμπειρίας.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός του ψητοπωλείου είναι κάτι που επίσης τραβάει το μάτι, ενώ η καθαριότητα του χώρου θεωρείται δεδομένη στη συγκεκριμένη επιχείρηση.

Όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα και τα υλικά που χρησιμοποιούνται επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια.

Όσον αφορά στο μενού, λοιπόν, η γνωστή ποιότητα του ψητοπωλείου παραμένει και εμπλουτίζεται με νέες προτάσεις, που συναρπάζουν.

Αξίζει ακόμα να σημειωθεί ότι στο "ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ" θα βρείτε τις ήδη γνωστές ψητονοστιμιές, όπως σουβλάκι χοιρινό και κοτόπουλο, γύρο χοιρινό και κοτόπουλο, μπιφτέκι και μπιφτέκι κοτόπουλο, κεμπάπ, πανσέτες, λουκάνικο χωριάτικο, κοτόπουλο και κοτομπέικον.

Τα παραπάνω μπορείτε να τα απολαύσετε σε μερίδα, σε πίτα παραδοσιακή ή αραβική ή ακόμα - για κάτι πιο χορταστικό - σε ψωμάκι ή σε κλαμπ με παραδοσιακές πίτες, καθώς και σε πίτα γίγας.

Στις πίτες, τα ψωμάκια και τις αραβικές πίτες μπορείτε να επιλέξετε την αλοιφή και τα λαχανικά της αρεσκείας σας και να δημιουργήσετε τη γεύση που προτιμάτε.

Οι φρεσκοκομμένες και ιδιαίτερες σαλάτες που θα βρείτε στο μαγαζί αποτελούν μια ακόμα πολύ καλή επιλογή για κάτι ελαφρύ ή για συνοδευτικό.

Να σημειώσουμε ακόμα ότι το ελαιόλαδο παράγεται σε κτήματα ιδιοκτητών της επιχείρησης, ενώ βάρος δίνεται στην προμήθεια ντόπιων και ελληνικών προϊόντων, προκειμένου να στηριχθεί η τοπική αλλά και η εγχώρια οικονομία.

Επισκεφθείτε το ψητοπωλείο Μάκης  στην Πλατεία Αλυσίδας, Περιοχή Βουρνάζων Μυτιλήνης και μια δοκιμή θα σας πείσει. Ή τηλεφωνικά, κάντε την παραγγελία σας στο 22510-42597 και 22510 - 42397 η  whats up 6976-33309  η μπορείτε να επωφεληθείτε τις online προσφορές κάνοντας κλικ στο www.pita-makis.gr , μιας και το ψητοπωλείο εξυπηρετεί όλη την Μυτιλήνη και… καλή σας όρεξη!

Τηλέφωνο:

22510-42397 η 22510-42597 // What's up: 6976 - 33309

Website:


Ημέρες/Ώρες

Τριτ - Κυρ:
5:00 μ.μ. - 1:00 π.μ.

Σε αγορές πάνω από 5 € δώρο ένα κουτάκι coca-cola
Σε αγορές πάνω από 10 € δώρο δύο κουτάκια coca-cola
Σε αγορές πάνω από 15 € δώρο τρία κουτάκια coca-cola
Παράγγειλε ΤΩΡΑ στο 22510-42397 // What's up: 6976-933309 ή Online στο www.pita-makis.gr



Διαφημίσου και εσύ στην Ιστοσελίδα μας με μια απίστευτη προσφορά διαφημίσεως. Δείτε πως