Ισχυρές καταιγίδες πλήττουν από χτες την Λέσβο (BINTEO)

Σφοδρές βροχοπτώσεις συνοδευόμενες από αστραπόβροντα πλήττουν από χθες μεγάλο μέρος της Λέσβου προκαλώντας ήδη σοβαρά προβλήματα κυρίως στους δρόμους οι όποιοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια... 


ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ βρίσκονται οι υπηρεσίες του Δήμου και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυτιλήνης, σύμφωνα με πληροφορίες μας… Όπως μας είχε ενημερώσει και ο δήμος Λέσβου με σχετικό δελτίο τύπου ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου έχει τεθεί  ήδη σε κατάσταση ετοιμότητας. Για τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν από τα καιρικά φαινόμενα οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στους κατά τόπους γεωγραφικούς Αντιδημάρχους και στους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων.

Η ποσότητα του νερού είναι τόσο υψηλό που ήδη έχουν αρχίσει να δημιουργούνται κυκλοφοριακά προβλήματα. 

Να σημειωθεί πως μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει καταγραφεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα

Οι συμπολίτες μας, παρακαλούνται όπως στερεώσουν ότι μπορεί να παρασυρθεί από τους δυνατούς ανέμους καθώς και  να μην εναποθέτουν έξω από τους κάδους των απορριμμάτων ή στους δρόμους αδρανή ή άλλα υλικά τα οποία μπορούν να εμποδίσουν την ελεύθερη ροή των υδάτων  της βροχής προς τα φρεάτια ή τα ρέματα.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε!!!

Σάββατο: Κακοκαιρία στα βόρεια και ανατολικά με κατά διαστήματα έντονες βροχές. Σφοδροί άνεμοι στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και βορειοανατολικό Αιγαίο που δεν αποκλείεται να φτάσουν τα 10 μποφόρ., χιονοπτώσεις στα βουνά της βορειοανατολικής Ελλάδας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει και νέα πτώση στα βόρεια και ανατολικά.

Κυριακή- Δευτέρα: Βελτίωση του καιρού στα δυτικά και βόρεια, βροχές κατά διαστήματα στην υπόλοιπη Ελλάδα. Διατήρηση των πολύ ισχυρών βοριάδων στο Αιγαίο με τη θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα στα βόρεια και ανατολικά.

Δείτε βίντεο από την καταιγίδα στην Καλλονή της Λέσβου όπως το κατέγραψε το kalloninews.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΔΩ

Ενημέρωσε μας για την συνθήκες στην περιοχή σου:


Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε το e-mail του LesvosPost.com και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις. e-mail: lesvospost@gmail.com