ΑΕΛ Καλλονής: Better than sex!

Η νίκη της Καλλονής επί του Παναθηναϊκού το βράδυ της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης, δεν είναι ένα απλο τρίποντο, είναι κάτι παραπάνω!


Το γκολ του Λεοζίνιο προκάλεσε ένα  ξέσπασμα σε παίκτες, προπονητικό τιμ και φιλάθλους και γιορτάστηκε «περισσοτερο και απ' την παραμονή στην κατηγορία», όπως έλεγαν οι άνθρωποι του συλλόγου, αφήνοντας ένα "better than sex" συναίσθημα.

Κι αυτό γιατί είναι μια νίκη που βάζει την Καλλονή για τα καλά στο παιχνίδι του φετινού πρωταθήματος αποδεικνύοντας περίτρανα πως «σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση».  Όσοι έβλεπαν πως ο βαθμός κόντρα στον ΠΑΟΚ στην άδεια Τούμπα ήταν προιόν, σε μεγαλύτερο βαθμό της ανετοιμότητας του δικεφάλου του Βορρά και σε μικρότερο του έξυπνου παιχνιδιού της Καλλονής, μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτούν.

Όσοι σνόμπαραν την άψογη διαχείριση πίεσης και άγχους στην πρεμιέρα στο νέο σπίτι της ομάδας απέναντι στον Εργοτέλη, μάλλον πρέπει να τοποθετήσουν το ώριμο παιχνίδι της ομάδας του Ματζουράκη σε νέο πλαίσιο. Το τρίποντο με το τριφύλλι δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Ο Ματζουράκης ανέλαβε το σωστό μπλοκάρισμα των ατού του Παναθηναϊκού και πήρε το ρίσκο του να χαλαρώσει απ' το ξεκίνημα του ματς το πρέσινγκ στον Ατζαγκούν, κερδίζοντας έτσι έναν επιπλέον παίκτη για τη βρώμικη δουλειά της μεσαίας γραμμής.

Ο έμπειρος προπονητής χάρισε χώρους και μέτρα στον Νιγηριανό, ωστόσο προέβλεψε πως δεν θα είχε τι να τους κάνει, πέφτοντας πάνω στην τετράδα της άμυνας. Το τρίποντο είχε ένα επιπλέον όφελος, καθώς ο Λεοζίνιο βρήκε το γκολ που τόσο του έλειπε φέτος. Το δεκάρι της ομάδας φάνηκε να ξεσπάει και να παίζει πιο απελευθερωμένα. Ο Βραζιλιάνος ήταν ο ηγέτης της ομάδας της Μυτιλήνης και δεν ξέχασε το ρόλο του ούτε λεπτό. Δεν κρύφτηκε, ζητούσε μπάλα, έπαιρνε πρωτοβουλίες, μοίραζε και σκόραρε.

Κάτι ανάλογο συνέβη με τον Καλτσά μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Εργοτέλη. Χθες ήταν μεταμορφωμένος με καλύτερες και πιο ποιοτικές επιλογές και όπως πάντα με αστείρευτες δυνάμεις. Η απουσία του πολύτιμου Καμαρά κρύφτηκε αναίμακτα πίσω απ' το βάθος στο ρόστερ που διαθέτει φέτος η Καλλονή και αυτό ίσως να είναι και το κλειδί για τη γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής!


Πηγή novasports.gr